Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Happy Star Club - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 31 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Happy Star Club - Oddih v Beogradu, Beograd, Srbija - 31 EUR - 1x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


»Pridite v Beograd, kjer se boste počutili kot doma.« Beograjčani trdijo, da to ni turistični slogan, ampak čista resnica. Mesto je nenavaden mozaik bogate kulture, zgodovine, naroda, ... Prav vsak lahko tu najde nekaj, kar ga spominja na dom ali pa se prepusti zapeljati mestnemu šarmu. Tu boste lahko občutili vzhodnjaško strast in evropsko gospodarsko naravnanost.

Happy Star Club v Beogradu je novozgrajeni objekt, ki v zasebnem ter lepo urejenem okolju nudi kvalitetna prenočišča z zajtrkom. Nahaja se v ulici Bratov Jerković 227a, 1 km od avtoceste, 4 km od centra mesta in Sejma ter 18 km od letališča. Odlično je povezan z vsemi deli mesta, z glavnimi prometnicami kot tudi avtobusnimi linijami 26 (do Trga Republike), 18 (do Novega Beograda, Zemuna) in 50 (do Banovega Brda). Happy Star Club razpolaga s 17 sobami, velikosti od 20–60 m2. Vse imajo svojo kopalnico, klimatsko napravo, telefon, TV, brezžični internet, mini bar, sef ter možnost uporabe računalnika ter telefaksa.

Restavracija vam od 7.00 do 10.00 nudi kontinentalni zajtrk. V okviru objekta se nahajajo še kava bar, frizerski salon, mini market, casino in športna stavnica.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.