Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Egipt, Sharm El Sheikh - Prvomajske počitnice z Dunaja - Hotel Sharm Resort, Sharm El Sheikh, Egipt - 480 EUR - 1 teden nočitev z all inclusive za 1 osebo, Letalski prevoz Dunaj - Sharm El Sheikh - Dunaj za 1 osebo

Egipt, Sharm El Sheikh - Prvomajske počitnice z Dunaja - Hotel Sharm Resort, Sharm El Sheikh, Egipt - 480 EUR - 1 teden nočitev z all inclusive za 1 osebo, Letalski prevoz Dunaj - Sharm El Sheikh - Dunaj za 1 osebo

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/jmOJxcEwL0c

All inclusive počitnice v Sharm El Sheikhu! Prepustite se soncu, pesku, morju in celoviti ponudbi Hotela Sharm Resort!

Lega: Priljubljen hotel s petimi zvezdicami se nahaja na rahli vzpetini v počitniškem predelu Ras Um Sid. Z lepe in urejene zasebne plaže se odpira čudovit pogled na morje. Hotel zaradi stopnic in teras ni primeren za osebe na invalidskem vozičku ali otroške vozičke.

Plaža: Zaradi koralnega grebena, ki sega vse do plaže, je dostop do morja primeren samo za spretne plavalce (priporočamo čevlje za v vodo). 

Hotel: Udoben hotel s pogledom na Rdeče morje in znameniti otok Tiran ima skupno 627 sob. V veliki sprejemnici se nahajata recepcija in lobi bar. Na voljo so 3 samopostrežne restavracije, 6 à la carte restavracij, PANINI CORNER (ponudba sendvičev), POOL ISLAND GRILL (žar ob bazenu), CRÊPE & SWEETS (palačinke in sladice) in 5 barov. Sredi lepo urejenega vrta je velik bazenski kompleks, ki ga sestavlja 8 sladkovodnih in 2 otroška bazena s terasami za sončenje, senčniki in ležalniki. Ob prijavi prejmete kartico za koriščenje kopalnih brisač.

STANDARDNE SOBE: (pribl. 20 m2) se nahajajo na obeh straneh hotela in imajo balkon ali teraso, prho, WC, klimatsko napravo, telefon, satelitsko televizijo, sef, sušilec za lase in mini hladilnik. Nastanitev: največ 2 odrasla in 1 otrok.

JUNIOR SUITE: (pribl. 35 m2) so v prvi vrsti, večje in opremljene z dodatnim sedežnim kotom, prav tako pa ponujajo pogled na park ali morje. Nastanitev: največ 2 odrasla in 2 otroka ali 3 odrasli in 1 otrok. Ob največji nastanitvi sta v sobi dva pomožna ležišča ali raztegljiv kavč.

Otroci: V ETI Maxi otroških klubih je vsak dan (razen petka) med 10. in 17. uro poskrbljeno za raznolik program, ki zagotavlja nepozabne počitnice. Otroški animatorji (nemško govoreči) se vsak dan domislijo česa novega, tako da je vedno zabavno. Prav tako vsi mlajši gostje prejmejo brezplačno ETI Maxi klub otroško majico, napihljivo žogo za v vodo in ETI Maxi klub pokrivalo. ETI Baby servis za čisto majhne goste - v vseh RED SEA HOTELS z Maxi otroškim klubom, ETI ponuja široko paleto otroških stvari, ki bodo pomagale staršem uživati v brezskrbnem dopustu. Te se lahko izposodijo v ETI Maxi otroških klubih, glede na razpoložljivost in s plačilom varščine (10 oz. 20 €): (otroška posteljica, mreža za komarje, grelec za stekleničke, podloga za previjanje, kahlica, otroški voziček, igračke za plažo, obroči za v vodo in napihljive igrače. Priporočamo vam pravočasno naročilo “Baby servis” na info@etipotovanja.si.

Storitve: Grand Hotel Sharm El Sheikh nudi all inclusive storitve s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo, vmesnimi prigrizki, sladoledom ter pecivom. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le ob doplačilu. Za sveže stisnjene sadne sokove, kavne specialitete, ustekleničene pijače, mini bar, posebne jedi in posebne dogodke je potrebno doplačilo.

Poleg tega je v 10 barih na voljo bogat izbor pijač (delno z doplačilom).


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.