Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Altomincio Family Park - Pomladni ali prvomajski oddih blizu Gardskega jezera, Gardsko jezero, Italija - 168 EUR - 3x nočitev za do 6 oseb, Poraba vode, elektrike in plina

Altomincio Family Park - Pomladni ali prvomajski oddih blizu Gardskega jezera, Gardsko jezero, Italija - 168 EUR - 3x nočitev za do 6 oseb, Poraba vode, elektrike in plina

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite odlično ponudbo in se podajte na pot z vso družino v družini Altominico Family Park!

Sodobne, povsem opremljene in udobne mobilne hiške imajo dnevni prostor s kuhinjo in verando, kjer se lahko sprostite. V Altomincu se boste počutili res udobno, saj ima supermarket, kjer lahko kupite živila, in trgovino z mednarodnimi časopisi, knjigami ter spominki. Brezžični internet je na voljo po celotnem Altomincio Family Parku. Na turistični info točki osebje z veseljem pomaga z nasveti o okoliških zanimivostih. 

Altomincio Family Park v bližini Gardskega jezera ponuja za vsakogar nekaj. Uživate lahko v vodnem parku, igrate odbojko, namizni tenis in biljard. Poleti si lahko izposodite kolo in odkrivate okolico. Medtem ko se otroci zabavajo v otroškem miniklubu, se lahko udeležite tečajev vodne aerobike ali se ob bazenu predajate sončnim žarkom. Za otroke do 16. leta so na voljo številna športna tekmovanja in dejavnosti. 

V Altomincio Family Parku postrežejo s tradicionalnim italijanskim zajtrkom, prigrizki ali družinskimi meniji po ugodnih cenah. Zvečer lahko uživate v zabavnem programu z glasbo v živo.

Od Gardalanda je oddaljen cca. 10 km, safari park Verona cca. 20 km, Gardsko jezero 7 km, Verona 25 km

Mobilne hiške Leonardo 32m2 so primerne za bivanje do 6 oseb. Imajo 3 spalnice, dnevni prostor s kuhinjo in raztegljivim kavčem, klimo, posteljnino, brisače, žar in pokrito teraso.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.