Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Kamp Park Umag, Umag, Istra, Hrvaška - 150 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Premium za do 6 odraslih oseb in 1 otroka do 12 let, Poraba elektrike, vode in plina

Kamp Park Umag, Umag, Istra, Hrvaška - 150 EUR - 3x nočitev v mobilni hiški Premium za do 6 odraslih oseb in 1 otroka do 12 let, Poraba elektrike, vode in plina

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Kamp park Umag združuje široko ponudbo storitev, kiposkrbijo za popoln oddih in je odlična rešitev za družinske počitnice! Kraj, kjer se narava in udobje združita v eno, da bi ustvarila idealno mesto za vaše družinske počitnice!


Park Umag je po površini največji kamp v Istri in je kategoriziran s štirimi zvezdicami. Leži na zahodni obali Istre, le osem kilometrov oddaljen od središča Umaga, enega najbolj znanih istrskih letovišč, deset kilometrov oddaljenega od hrvaško-slovenske meje. V minulih letih je Park Umag osvojil vrsto nagrad za kakovost. V sklopu Kampa so vam na voljo restarvacije, bari, picerije,trgovina, ribarnica, pekarna, pralnica perila in sušilnica. Za zabavo bo poskrbel kompleks bazenov, za mlajše pa gusarskaladja, številna otroška igrišča in notranji prostor za zabavo. Kamp premoretudi adrenalinski park, večnamensko igrišče za neštete športne aktivnosti, ododbojke na mivki do nogometa. Za doplačilo so vam na voljo tudi teniška igrišča,mini golf, vodni športi, najem koles ter brezžični internet.


Mobilna hiška Premium (29m2) je klimatizirana mobilna hiška, idealna za udobno bivanje do šest odraslih oseb in enega otroka do 12 let. Ima 3 spalnice, eno z zakonsko posteljo in dve sobi s po dvema ležiščema. Kavč v dnevni sobi se lahko uporablja kot sedma postelja. V kuhinji je hladilnik z majhnim zamrzovalnim delom, štedilnik s 4 gorilniki in pomivalno korito. Kopalnica z WC, tušem in umivalnikom (pri nekaterih mobilnih hišicah je WC ločen). Zunaj je miza s stoli, dva ležalnika ali visoka stola. Vse mobilne hišice Premium imajo delno pokrito leseno teraso. V hiškah ni televizije. Kajenje ni dovoljeno.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.