Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Kolovare - Zadarska adventna pravljica - Superior apartma, Zadar, Hrvaška - 215,50 EUR - 2x nočitev v superior apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

Hotel Kolovare - Zadarska adventna pravljica - Superior apartma, Zadar, Hrvaška - 215,50 EUR - 2x nočitev v superior apartmaju za 2 osebi, 2x polpenzion za 2 osebi

93%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Izkoristite odlično ponudbo Hotela Kolovare in doživite pravljični advent v Zadru!  

Celoten program in ponudbo v Zadru za advent 2019 si lahkoogledate na strani https://advent.zadar.travel/


Hotel Kolovare se nahaja v mirnem predelu Zadra in ponujamoderno urejene in luksuzno opremljene klimatizirane sobe z balkonom in apartmaje. Obalnapromenada se nahaja pred hotelom in vodi do zgodovinskega središča Zadra, ki jeoddaljen le 15 minut hoje. V bližini hotela je tudi plaža.

Hotel Kolovare ima 12 apartmajev, velikosti 32 m2. Vsi imajo predprostor, kopalnico, dvoposteljno sobo, dnevno sobo, 2 televizorja, 3 balkone, brezplačen wifi, mini bar, klimatsko napravo, sef in telefon. Kopalnice so opremljene s kadjo in imajo sušilnik za lase in brezplačne toaletne potrebščine.

Poleg sob in apartmajev, tukaj so še hotelska restavracija z 270 sedeži, ala carte restavracija, vinska klet, aperitiv bar, frizerski salon, masažnisalon, kongresne dvorane, internetni kotiček in najem avtomobila.V hotelski restavraciji postrežejo domače in mednarodnejedi, na voljo je pa tudi samopostrežni zajtrk. Hotel ponuja tudi vinsko klet spestro izbiro vin in dobrot.

Do glavne avtobusne postaje je 5 minut hoje, trajektnopristanišče Zadar pa je oddaljeno 1,5 km. Letališče Zadar je oddaljeno 10 km.Hotel lahko organizira prevoz do letališča ob doplačilu. Na voljo je brezplačnozasebno parkirišče.

Iz Zadra obstajajo tudi številne možnosti za izlete vokolico, obkroženo z narodnimi in naravnimi parki.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.