Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Ljubljana, Skuhna: Skuhnine kuharske delavnice, ki vas popeljejo po Afriki, Aziji in Južni Ameriki že za 29 €

Ljubljana, Skuhna: Skuhnine kuharske delavnice, ki vas popeljejo po Afriki, Aziji in Južni Ameriki že za 29 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Ne zamudite SUPER Mestoidej CENE KUHARSKIH DELAVNIC ob otvoritvi nove gurme ponudbe v ljubljanski restavraciji Skuhna in spoznajte kulinarične skrivnosti iz Afrike, Azije in Južne Amerike!Iz prve roke boste spoznali domače recepte...


Spoznajte kulinarične skrivnosti iz Afrike, Azije in Južne Amerike! Bogastvo kulture in kulinarike, ki prepleta mednarodno Skuhnino ekipo, so združili v kuharske delavnice.
Iz prve roke boste spoznali domače recepte njihovih kuharjev, ki so jih prevzeli od svojih mam in babic v rodni deželi. Skupaj boste vihteli kuhalnice in ob prijetnem druženju vse jedi tudi okusili.»Glavna začimba« delavnic so kulturne zanimivosti, ki se skrivajo za jedmi in jih boste izvedeli od mentorjev delavnic.Na »meniju kuharskih delavnic” imajo sledeče države: Tunizija, Zimbabve, Nigerija, Indija, Iran.
Delavnice potekajo v manjših skupinah do 9 oseb. Sprejemajo tudi rezervacije za zaključene družbe. Datumi, trajanje in cena po dogovoru.
TERMINI PRIHAJAJOČIH DELAVNIC:
https://www.facebook.com/pg/Skuhna/events/?ref=page_internal ali https://www.skuhna.si/mediji_o_nas/
Ne zamudite SUPER Mestoidej CENE KUHARSKIH DELAVNIC ob otvoritvi nove gurme ponudbe v ljubljanski restavraciji Skuhna! Skupaj z Nyasho iz Zimbabveja, boste lahko skuhali domače dobrote, katerih recepti prehajajo iz generacije v generacijo. Kuhana kepica bele polente, piščanec s kikirikijevim maslom, omaka iz blitvinih ter bučnih listov, buča maslenka z nadevom, ter nepozabna štručka s sladkim kremnim nadevom. Za vse avanturiste pa boste pripravili še nekaj malo drugačnega.Po uspešnem kuhanju se boste skupaj posedli za mizo in spoznali kulturne značilnosti, ki jih skriva tančica kulinarike. Ploskali boste v zahvalo za jedi, si skupaj umili roke s čebričkom in se naučili jesti z rokami.
Skuhna je restavracija in catering podjetje, ki ponuja avtentične jedi iz Afrike, Azije in Južne Amerike, katere pripravljajo mednarodni kuharji. Izkoristite izjemno priložnost in si zagotovite svoje mesto na izjemnih kuharskih delavnicah po OTVORITVENI CENI:  29 € namesto 50 € ! 
Kuharska delavnica je lahko odlično darilo!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.