Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

SUPER CENA za izjemni 90-minutni tretma: Bownova terapija za vzpostavljanje ravnovesja + japonski lifting za naravno pomlajevanje obraza v masažnem salonu Čista pozitiva!

SUPER CENA za izjemni 90-minutni tretma: Bownova terapija za vzpostavljanje ravnovesja + japonski lifting za naravno pomlajevanje obraza v masažnem salonu Čista pozitiva!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


BOWNOV TRETMA
Nikoli prestar in nikoli premlad zanj! Poskusite! Nikoli ni prepozno!
Zakaj si ne bi pomagali na neizvaziven, prijeten in sproščujoč način? Če veste, da obstaja:)
Princip delovanja Bownove tehnike je precej več, kot sproščanje mišic, fascij, olajšanje težav pri išiasu ali nespečnosti. Deluje na več ravneh, vedo povedati zadovoljni odrasli - starejši in mlajši. V imenu tistih najmlajših se mnogokrat pohvalijo hvaležne mamice. Vredno je poskusiti, kadar ima malček kolike, refluks, težave pri sesanju, nenehne prehlade ali kaj tretjega. Včasih je videti, da dojenčki jokajo "brez razloga" – in veliko olajšanje je, če se to vendar neha. Bownova terapija je neinvazivna, holistična, izjemno učinkovita zdravilna tehnika zelo širokega spektra delovanja. Deluje na fizični, mentalni in duhovni ravni. Nežna, a neverjetno učinkovita Bownova poteza je le ena, a ta se izvaja v sklopu različnih posegov, v terapijah, ki so individualno prilagojene vsakemu posamezniku glede na njegove težave (rehabilitacija po bolezni, poškodbi, bolečine v hrbtu, vratu, kolenu,išias, športne poškodbe, zmrznjena rama, sindrom karpalnega kanala, pljučne težave, astma, alergije, stres, depresija, anksioznost, neplodnost, menstrualne težave, hormonsko neravnovesje, težave ledvic, čeljusti...) Bownova terapija je energetsko-vibracijska terapija, ki pomaga vzpostaviti ravnovesje v fizičnem in energetskem sistemu.
V pomoč je lahko v vseh starostnih obdobjih:
OTROCI: kolike, krči pri dojenčkih, lajšanje indikacij pri Downovem sindromu, avtizmu, vse pogostejših alergij
V VSEH OBDOBJIH: izboljšanje imunskega sistema, odpravljanje blokad, depresije, hitrejša regeneracija po poškodbah, boljša presnova..

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.