Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

- 55 % na 10-urni tečaj za voditelja čolna pri Jadralni šoli Sidro + GRATIS tiskan Priročnik za voditelja čolna! Tečaj lahko opravljate v kar 12 mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo Mesto, Kočevje,...

- 55 % na 10-urni tečaj za voditelja čolna pri Jadralni šoli Sidro + GRATIS tiskan Priročnik za voditelja čolna! Tečaj lahko opravljate v kar 12 mestih po Sloveniji: Ljubljana, Maribor, Celje, Kranj, Koper, Novo Mesto, Kočevje,...

56%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


- Optimiziran tečaj v dolžini 10 šolskih ur, kjer se obravnava izključno vsebina, ki je predpisana s strani Uprave za pomorstvo
- V ceno vključena kakovostna ter moderno oblikovana literatura in pripomočki
- Lasten priročnik, oblikovan po kurikulumu URSP
- Izkušeni učitelji, ki so tečajnikom na voljo ves čas do izpita, tudi po telefonu in e-pošti

V jadralni šoli Sidro se zavedajo, da je prosti čas tečajnikov izredno pomemben, zato so samo za vas prilagodili in optimizirali učne metode in vsebino tečaja. Tako so zagotovili, da tečajniki v najkrajšem času pridobijo vsa potrebna znanja za uspešno opravljanje izpita.

Tečaj vas pripravi na izpit za voditelja čolna, ki vam omogoča upravljanje plovil do 24m dolžine ne glede na moč motorja.
Izpit je mednarodno priznan in vam velja doživljensko. Potrdilo o usposobljenosti za voditelja čolna lahko dobi oseba, ki je dopolnila 16 let (čolne dolžine nad 12 metrov ali gliserje pa lahko kljub potrdilu upravlja le oseba, ki je dopolnila 18 let).

Organizacija tečaja
Tečaj za voditelja čolna poteka v skupinah od 10 do 20 tečajnikov. Poteka v obliki predavanj in praktičnih vaj (naloge iz navigacije, mornarski vozli, ...).
Tečaj je organiziran v sklopu treh predavanj po dobre tri šolske ure, ki se izvedejo v dveh tednih (torek - četrtek - torek) ali v dveh predavanjih po 5 šolskih ur.
Predavanja so običajno v popoldanskih urah z začetkom ob 16.30 uri.
Izpit za čoln lahko opravljate nekaj tednov po zaključku tečaja za čoln, in sicer na Upravi za pomorstvo v Kopru, Ljubljani ali Mariboru. Vso pomoč in napotke za prijavo k izpitu za čoln vam bo priskrbel učitelj. V kolikor želite, vas na izpit lahko prijavi tudi učitelj sam in vas tako razbremeni nepotrebnih skrbi.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.