Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

V dvoje je lepše! - 50 % na 12-mesečno karto za 2 osebi za obisk vadb v centru Medicohealth Gym! Izbirate lahko med VSEMI vadbami na urniku! Oblikovanje telesa še nikoli ni bilo tako zabavno!

V dvoje je lepše! - 50 % na 12-mesečno karto za 2 osebi za obisk vadb v centru Medicohealth Gym! Izbirate lahko med VSEMI vadbami na urniku! Oblikovanje telesa še nikoli ni bilo tako zabavno!

51%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Stres, ki ga povzročajo služba, okolje, pričakovanja, ki jih imajo ljudje do vas (in pa sami do sebe), je globalna bolezen današnjega modernega sveta. Danes se nekateri zaradi tega stresa gibajo premalo, drugi pa preveč – v obeh primerih se telo dodatno preobremeni, poškoduje. Neurejena prehrana in pretirano uživanje zdravil, opojnih sredstev in drugih substanc, ki negativno vplivajo na telo in počutje, so še dodatno breme, ki ruši ravnovesje v telesu. Torej? #časjezagibanje.

Medicohealth GYM, novi vadbeni center v središču Ljubljane (Šmartinska 100), z lastnimi parkirišči, velikim vrtom ter dnevno sobo za počitek in druženje po vadbi, predstavlja odlično možnost za vse, ki si želijo osebnejši ter pristnejši pristop. Vizija centra je ustvariti stičišče za vse, ki jih povezuje veselje do gibanja in, ki si želijo stopiti na pot do bolj zdravega ter vitalnega življenja. Medicohealth GYM sestavlja ekipa priznanih trenerjev, prehranskih svetovalcev, kineziologov, fizioterapevtov in genetikov (Laura Matijašić, Vanja Štembergar, Tina Zager, Anja Mušič, Boštjan Krek, Aleksander Ferlič, Tina Kim Mali, Saša Deželak, Naja Rebec, Dino Šunjerga, Gašper Rainer), ki bodo s svojimi izkušnjami vaše telo pripeljali do absolutnega potenciala in vas naučili, da je šport zabaven, osvobajajoč ter zasvajajoč.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.