Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

SUPER CENA za popoln 3-dnevni oddih za do 5 oseb (2 odrasla + do 3 otroci) v idili Velike Planine: 2x nočitev v luksuzni planinski koči Tisa + neomejena uporaba vikinškega bazena + posteljnina, brisače!

SUPER CENA za popoln 3-dnevni oddih za do 5 oseb (2 odrasla + do 3 otroci) v idili Velike Planine: 2x nočitev v luksuzni planinski koči Tisa + neomejena uporaba vikinškega bazena + posteljnina, brisače!

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Koča Tisa
Dobrodošli v koči Tisa na Veliki planini!
Koča Tisa se nahaja na nadmorski višini 1615 metrov, v pravljični planinski vasici pod najvišjim vrhom Gradišče (1666 mnv) na Veliki planini. Stoji tik pod gostiščem Zeleni rob v bližini vmesne postaje sedežnice. Dobesedno s praga koče se pozimi na smučeh lahko zapeljete do smučišča in se vrnete v kočo. Koča Tisa je posebej privlačna za družine in zaključene družbe, ima 8 ležišč in gostom nudi vse udobje. Tu se boste skozi vse leto lahko sprostili, se nadihali čistega planinskega zraka, razgibali in uživali v izjemnem razgledu na bližnje ter daljne planinske vrhove. V koči Tisa se boste počutili kot doma.

S praga koče na smučeh do smučišča…. in nazaj
Koča Tisa se nahaja na izjemni lokaciji tik pod gostiščem Zeleni rob v bližini vmesne postaje sedežnice na Gradišču. Stoji na prekrasni razgledni lokaciji na nadmorski višini 1615 m, nekoliko izven strnjenega naselja planinskih koč. Pozimi se s praga koče lahko s smučmi zapeljete do smučišča in se z zgornje postaje sedežnice na smučeh vrnete do koče. Tako kot druge koče, je tudi koča Tisa zgrajena v tradicionalni arhitekturi starodavnih pastirskih bajt iz masivnega lesa in pokrita z macesnovimi skodlami. Kljub temu pa nudi vse udobje počitniškega bivanja, saj je priključena na električno omrežje, ima lastno ogrevanje in vodovod z mrzlo in toplo vodo, radio in TV sprejemnik ter vse, kar je potrebno za udobno bivanje.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.