Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Marina Novi - Dnevi bakalarja - vikend oddih, Novi Vinodolski, Hrvaška - 160 EUR - 2x nočitev v apartmaju 5* za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), 2x à la carte zajtrk za 2 osebi

Marina Novi - Dnevi bakalarja - vikend oddih, Novi Vinodolski, Hrvaška - 160 EUR - 2x nočitev v apartmaju 5* za 2 osebi (1 otrok do 7. leta brezplačno), 2x à la carte zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Marina Novi se nahaja v bližini mestne marine NoviVinodolski. Zgrajena po najvišjih standardih navtičnega turizma, svojim gostom zagotavljamovisoko raven varnosti in kakovosti. 

Luksuzni apartmaji v marini Novi krasi pet zvezdic,opremljeni pa so s spalnico z zakonsko posteljo , dnevno sobo s kavčem za 1-2 osebe, sodobno kopalnico in kuhinjo. Kuhinjaje opremljena z vgrajenim pomivalnim strojem, keramično vročo ploščo,mikrovalovno pečico in umivalnikom. Vsak apartma je klimatiziran in ima ločenopokrito teraso s čudovitim pogledom na marino in jadrnice. Na voljo je brezžični internet, kabelska TV, sef in parkirniprostor.

Restavracija Admiral je opremljena z najsodobnejšimpohištvom in opremo ter nudi nepozaben pogled na čolne, ki so povezani z morjemin panoramo Novega Vinodolskega. Restavracija nudi sodobno evropsko kuhinjo,narejeno iz svežih lokalnih sestavin. Restavracija skozi vse leto nudipriložnost organizirati poroke, praznovanja obletnice in podobne prireditve.Sestavljen je iz notranjega in zunanjega dela, pribl. 80 sedežev za vsakoddelek. 

Caffe Bar GAT se nahaja ob vznožju starega mesta, tik obmorju. Prednost je položaj, ki bo očaral vse goste tega obmorskega mesta.Zaradi teh posebnosti je cafe bar GAT priljubljeno zbirališče za izkušene navtike.Ko se sproščate ob kavi, se lahko vaši otroci igrajo na otroškem igrišču,posebej prilagojenemu našim najmanjšim gostom.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.