Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Petrus, Krakov, Poljska - 111 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi (otroci do 12. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Hotel Petrus, Krakov, Poljska - 111 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni standard sobi za 2 osebi (otroci do 12. leta brezplačno), 2x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

84%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite Krakov, eno najlepših mest v Evropi, in bivajte v prijetnem hotelu Petrus!
 
Krakov je tradicionalno eno vodilnih središč poljskega akademskega, gospodarskega, kulturnega in umetniškega življenja. Njegovo staro mestno jedro je razglašeno za Unescovo svetovno dediščino. Ponaša se z bogato kulturno dediščino iz časov gotske, renesančne in baročne arhitekture. V njem domuje tudi univerza Jagiellonian, ena najstarejših univerz na svetu in tradicionalno najbolj ugledna visokošolska ustanova na Poljskem.
 

Hotel se nahaja v mirnem območju, le 1,5 km od gradu RoyalWawel in centra mesta. Ponuja kombinacijo udobja, domačega vzdušja, vrhunskekuhinje in profesionalne postrežbe.

Hotel ponuja 27 udobnih sob, opremljenih s kopalnico stušem, telefonom in TV-sprejemnikom. Likalnik, likalna deska, sušilec za lasein otroška postelja so na voljo na zahtevo. V hotelu je tudi prijetnarestavracija, v kateri lahko poskusite jedi tako poljske kot mednarodnekuhinje. Brezplačen brezžični internet je na voljo v celotnem hotelu.Gostje se lahko sprostijo tudi v bivalnem prostoru s kaminomali obiščejo poletni pivski vrt. Sef je na voljo na recepciji.

Hotel lahko organizira tudi ogled Krakova in izlete vnekatere najzanimivejše kraje v bližini: Wieliczka (rudnik soli), Ojców(krajinski park), Oświęcim (Auschwitz), Zakopane ("zimska prestolnicaPoljske").


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.