Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Swissotel Sarajevo - Luksuzni wellness oddih z masažo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 318 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba Golden Rain Spa centra (notranji bazen, jacuzzi, slana soba, komora za lebdenje, savna...

Swissotel Sarajevo - Luksuzni wellness oddih z masažo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 318 EUR - 2x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Neomejena uporaba Golden Rain Spa centra (notranji bazen, jacuzzi, slana soba, komora za lebdenje, savna...

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu - Swissotel Sarajevo! Oddih v centru mesta, kjer je gostoljubje del narave Bosne in Hercegovine. Swissotel Sarajevo ponuja sodobno oblikovane sobe z osupljivim razgledom, brezplačnim brezžičnim internetom, vrhunskimi wellness in spa storitvami ter odlično kulinariko.

Vseh 218 udobnih sob in apartmajev Swissotel Sarajevo vsebuje televizijo z ravnim zaslonom, napravo za pripravo kave in čaja, prostorno kopalnico in elektronski sef.

Swissotel Sarajevo ponuja dve restavraciji: Café Swiss in The Fusion. V restavraciji The Fusion strežejo tradicionalno bosansko hrano s pridihom mednarodne in orientalske kuhinje. Zajtrk za goste hotela je na voljo v kavarni Swiss. Za bolj sproščeno okolje obiščite Swiss Lounge, kjer si lahko privoščite osvežilne pijače, kavo in sladkarije. Swissotel Sarajevo ne streže alkoholnih pijač.

Sarajevo City Center, največji nakupovalni center v Bosni in Hercegovini, ki se nahaja zraven Swissotela, je odlična izbira za popotnike, ki jih zanimajo nakupovanje in zabava.
 
Swissotel Sarajevo ponuja 1000 kvadratnih metrov vrhunskega wellness in spa centra, ki se nahaja v dveh nadstropjih. Šesto nadstropje je namenjeno vsem, tako ženskam kot moškim, sedmo nadstropje pa ima spa, namenjen ženskam. Spa centar Golden Rain by Swissotel Sarajevo je zasnovan na sodoben način z najnovejšimi tehnološkimi in rekreacijskimi inovacijami ter zagotavlja popolno sprostitev in pomiritev telesa, uma in duše.
Številni tretmaji vključujejo masažo z vročim kamnom, aromaterapijo, shiatsu, švedsko in športno masažo, refleksologijo stopal, hammam, limfno drenažo, spa doživetja, anti-age in lepotne tretmaje. Sprostite se v zaprtem območju ob bazenu s čudovitim panoramskim razgledom na mesto. Privoščite si številne ugodnosti, kot so jacuzzi, whirlpool, solna soba in še veliko več.

Z velikim notranjim bazenom s pogledom na Sarajevo, različnimi revitalizacijskimi tretmaji, pomirjujočimi masažami in sproščujočimi izkušnjami za pare Golden Rain Spa by Swissotel Sarajevo ponuja popoln pobeg iz mestnega vrveža.

Swissotel Sarajevo se nahaja v poslovnem središču mesta, s hitrim dostopom do vrhunskih lokalnih znamenitosti in prometnih središč. Swissotel Sarajevo je del skupine Accor Hotels, ki je po vsem svetu znana po svojih luksuznih in modernih hotelih.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.