Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Ženska parfumska voda CHRISTINA AGUILERA - Touch of Seduction 15ml (EDP) + gel za tuširanje CHRISTINA AGUILERA Secret Potion 50ml

Ženska parfumska voda CHRISTINA AGUILERA - Touch of Seduction 15ml (EDP) + gel za tuširanje CHRISTINA AGUILERA Secret Potion 50ml

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Odenite se v poželjivi vonj prave zapeljivke s parfumom Cristina Aguilera Touch of Seduction​!
Ženska parfumska voda znamke Christina Aguilera Touch of Seduction je bila predstavljena leta 2015 in tako spada med novejše dišave znane pevke Christine. Parfum je tako kot njegovi predhodniki zelo kakovosten, ki s svojim sladkim in zelo dolgo obstojnim vonjem privablja tako mlajšo kot tudi starejšo populacijo. Dišava je primerna za vsakodnevno uporaba in uporaba ob večerih ter spada med dolgo obstoječe in intenzivne dišave.
Glavne note so sestavljene iz maline, ličija in bele frezije. Poudarjajo sladek vonj pomešan z osvežitvijo, ki zagotavlja odličen vonj tako v poletnih kot tudi hladnejših mesecih. Spodnjo noto pa sestavljajo sandalovina, mošus in vanilija, ki dodajo sladkobo obstojni parfumski vodi.
Parfum je originalno zapakiran in primeren tudi za darilo.
Parfum Christina Aguilera Touch of Seduction je parfumska voda (EDP – Eau de perfume), kar pomeni, da je bolj obstojen od toaletne vode in ima intenzivnejši vonj.
Zraven dobite tudi gel za tuširanje Christina Aguilera - Secret Potion 50 ml.
 >


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.