Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Privat zakup SAVNE in JACUZZIJA za DVE OSEBI + SADJE + aromatični ČAJ + STEKLENICA PENINE v Wellnesu "Pikica na i" v Domžalah (kuponi so unovčljivi do 20.2.2020)

Privat zakup SAVNE in JACUZZIJA za DVE OSEBI + SADJE + aromatični ČAJ + STEKLENICA PENINE v Wellnesu "Pikica na i" v Domžalah (kuponi so unovčljivi do 20.2.2020)

64%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Romantično razvajanje za 2 osebi - privat zakup savne in jacuzzija s penino in sadjem v Wellness centru Pikica na i!
Pričarajta si romantično vzdušje! Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko, predvsem pa izboljšalo vajino počutje. Sprehajanje v parku, držanje za roke in prepevanje najbolj romantičnih pesmi so vsekakor odlična izbira za preživljanje časa, vendar menimo, da lahko naredite en majhen romantičen korak naprej.
Prepustita se sproščujočemu okolju v savni! Ne le zaradi romantičnega preživljanje skupnega časa, ampak tudi zaradi zdravja, sprostitve, relaksacije in - preprosto - zaradi dobrega počutja. Ponudba zagotavlja popolno razvajanje telesa, duha in revitalizacijo. Wellness je namreč način življenja, s pomočjo katerega dosežemo optimalno zdravje in odlično počutje.
Intimno razkošje z majhnimi presenečenji bo navdušilo pare, ki cenijo lepoto posebnih trenutkov v dvoje. Mamljiv paket vključuje zakup savne in jacuzzija, postregli pa vam bodo tudi aromatični čaj, začinjeno sadje in steklenico penine.
Se lahko sliši še bolje?


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.