Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

2-dnevni ADVENTNI IZLET V SALZBURG IN MUNCHEN z goHolidays - Odhodi iz Ljubljane in Kranja 21.12.-22.12.2019

2-dnevni ADVENTNI IZLET V SALZBURG IN MUNCHEN z goHolidays - Odhodi iz Ljubljane in Kranja 21.12.-22.12.2019

22%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V srednji in severni Evropi tradicionalno najlepše in najbolj razkošno okrasijo trge in mesta. Bavarska in solnograška prestolnica v zadnjem desetletju dajeta še posebno pozornost popestritvi pravljičnega prazničnega vzdušja. Ulice srednjeveških mestnih središč obeh mest so okrašene in obiskovalcem ter domačinom je na voljo pestra ponudba božičnih stojnic. Vabimo vas, da si obe mesti ogledate v naši družbi.
PROGRAM IZLETA 
1. DAN
Odhod v jutranjih urah iz Slovenije. Vožnja preko Avstrije do Nemčije do Bavarske prestolnice. Po prihodu sledi ogled starega dela mesta, kjer bomo videli ostanke mestnih vrat, Kraljevi in Odeonski trg, Ludvikovo in Maximilianovo cesto. Videli bomo moderno Pinakoteko, Ludwik - Maksimiljanovo univerzo, staro Mestno hišo, Bavarsko državno knjižnico… Po ogledu bomo imeli prosto za samostojno odkrivanje mesta in uživanje v praznično okrašenem mestu. Pozno popoldan oziroma v zgodnjih večernih urah bo sledila namestitev v hotelu in nočitev.
2. DAN
Po zajtrku se bomo odpeljali proti Avstriji. Vožnja do Salzburga, Mozartovega rojstnega mesta. Sprehod po čarobnem mestnem jedru, kjer si bomo med drugim ogledali Frančiškansko cerkev, mestno katedralo, opatijo Sv. Petra, Mozartovo rojstno hišo, Rotovž, stari trg... Po ogledu mesta bomo imeli dovolj prostega časa za samostojne oglede in božično-novoletne nakupe ali za prigrizek na bogato obloženih prazničnih stojnicah. Priporočamo tudi vzpon na trdnjavo nad mestom ali obisk mestnih muzejev. Pozno popoldan se bomo odpravili proti Sloveniji, kamor bomo predvidoma prispeli v nočnih urah.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.