Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NOVOLETNI IZLET - Silvestrovanje 2019/20: 4-dnevni silvestrski izlet v Bratislavo le 149,90 €

NOVOLETNI IZLET - Silvestrovanje 2019/20: 4-dnevni silvestrski izlet v Bratislavo le 149,90 €

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Preživite vstop v leto 2020 v ponosni slovaški prestolnici. Mesto ima zanimivo lego med reko Donavo in Bratislavskim gradom. Lepo urejene ulice, bogata gostinska ponudba, izjemen ognjemet in ugodne cene prepričajo iz leta v leto mnoge...


BRATISLAVA ZA NOVO LETO Preživite vstop v leto 2020 v ponosni slovaški prestolnici. Mesto ima zanimivo lego med reko Donavo in Bratislavskim gradom. Lepo urejene ulice, bogata gostinska ponudba, izjemen ognjemet in ugodne cene prepričajo iz leta v leto mnoge turiste iz Slovenije, da tam preživijo najbolj noro noč v letu!
Predvideni program
30.12.2019 Z avtobusom se bomo na pot podali v jutranjih urah. Vožnja mimo Celja, Maribora, Murske Sobot in Madžarske do Bratislave. V mesto bomo prispeli v dopoldanskih urah. Spoznali bomo mestne posebneže Paparazzi-ja, Čumila, Adama in Evo ter mnoge druge. Videli bomo ostanke mestnega obzidja, pa palačo kamor je hodil v goste slavni Beethoven (seveda so imeli lepo hčerko), palačo, kjer je nastopal kot šestleten deček W. A. Mozart in elegantni ulici Michalska in Venturska, kjer se nahaja mnogo odličnih restavracij, pivnic in vinotek. Namestitev v hotelu. Zvečer bo za najpogumnejše tudi možnost spoznavanja nočnega, nadvse bogatega utripa Bratislave. 
31. 12. 2019 Po zajtrku se bomo dopoldne lahko odpravili proti pokrajini Malih Karpatov (doplačilo), ki je znana predvsem po vinorodni pokrajini in slikoviti tradicionalni keramiki, ki jo imenujejo slovaška majolika. Ogledali si bomo eno izmed najbolj znanih keramičnih delavnic in se spustili v eno najstarejših vinskih kleti, kjer bomo spoznali kakšna vina v okolici Bratislave pridelujejo. Popoldne priprave na najdaljšo noč v letu, ki jo lahko preživite na ulicah Bratislave, kjer je raznovrstno dogajanje ali pa se preselite v katerega izmed preštevilnih klubov in barov v centru mesta. 1. 1. 2020 Po zajtrku boste imeli možnost izleta do izliva reke Morave v Donavo, kjer na skalah ležijo ostanki nekoč nepremagljive graščine Devin. Slišali bomo legendo o deviškem stolpu in poskrbeli za nepozabno skupinsko fotografijo. V večernem času se bomo povzpeli na vrh mostu SNP, kjer se nahaja en najelegantnejših lokalov UFO s fantastično panoramo na razsvetljeno metropolo. Od tam pa še na razgledno točko pri spomeniku Slavin. Zvečer še zadnja možnost za odkrivanje pestrega nočnega dogajanja.
2.1.2020 Po zajtrku se odpravimo v enega izmed nakupovalnih centrov. V Bratislavi se 2.1 tradicionalno pričnejo razprodaje in poskušali bomo najti tudi kaj zase ali pa obdariti domače. Domov bomo prispeli v večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.