Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Novoletni Novi Sad, Novi Sad, Srbija - 139 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 3* hotelu za 1 osebo

Novoletni Novi Sad, Novi Sad, Srbija - 139 EUR - Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo, 2x nočitev v dvoposteljni sobi z zajtrkom v 3* hotelu za 1 osebo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Velika zabava na prostem s številnimi glasbeniki!


1. DAN: SLOVENIJA – NOVI SAD: 
Odhod avtobusa v jutranjih urah iz navedenih vstopnihmest. Vožnja čez Hrvaško do Novega Sada. Mesto je drugo največje v Srbiji in jemed drugim znano po svojem nočnem življenju in največjem srbskem festivaluExit. Poprihodu v Novi Sad bo sledil ogledstarega mestnega središča; mestna hiša, spomenik Svetozarju Miletiću, Srbskonarodno gledališče, Grška šola, cerkev Sv. Marije, Nikolajeva cerkev in glavnapromenadna Miletićeva ulica, kjer bo tudi nekaj časa za kavico. Sprehod ob »Štrand-u«, ki velja za najlepšo rečnoplažo v Evropi. Namestitev v hotelu.Po želji večerja obživi glasbi v živahni čardi ob vojvodinskih dobrotah. Nočitev. 

2. DAN: NOVI SAD: Zajtrk. Po zajtrkubo sledil ogled trdnjave Petrovaradin iz 18. stol., imenovanetudi »Gibraltar na Donavi« inostalih mestnih znamenitosti. Preostanek dneva boste lahko namenili samostojnimogledom in raziskovanju mesta ter pripravam na najdaljšo noč v letu. Po željipa se lahko odpravite na izlet v bližnje SremskeKarlovice. Ogledali si bomo dvorecpatriarhov, katedralo inzanimivo središče. Sledil bo obisk zanimivega čebelarskega muzeja, kjer bo v vinskikleti pokušina vin in lokalnih dobrot. Povratek v hotel in priprave nasilvestrsko noč. Preživeli jo boste lahko na Trgu svobode, kjer se bo odvijalavelika zabava na prostem s številnimi glasbeniki ali za doplačilo nasilvestrski večerji z živo glasbo. Nočitev. 

3. DAN: NOVI SAD – SLOVENIJA: Pozen zajtrk. Odpravili se bomo v mesto na kavico inmogoče kupili kakšen spominek za naše najbližje. Sledil bo povratek vSlovenijo, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih večernih urah. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.