Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Sunce - Novoletna zabava v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 198 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Hotel Sunce - Novoletna zabava v Sarajevu, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 198 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Dočakajte novo leto v Sarajevu! Hotel Sunce ponuja 3 nočitve za 2 osebi z zajtrkom. Ampak to ni vse! Ponudba vključuje tudi svečano novoletno večerjo z novoletnim programom. 


Zabavajte se s programom z znano lokalno skupino Čičak, ki bo poskrbela za nepozabno noč. Večerja bo postrežena in vsebovala bo toplo predjed, hladno predjed, glavno jed, solato in sladico.


Hotel Sunce je na novo zgrajen in moderno opremljen hotel, ki se nahaja na samem vhodu v Vogošće, na zahodni strani vhoda v Sarajevo. Povezan je s cestami v vseh smereh. Od središča starega mestnega jedra Baščaršije je oddaljen le osem kilometrov, zato je idealen kraj za počitek, ki je ločen od mestnega vrveža, vendar je še vedno blizu vseh dogodkov.


Sarajevo, evropski Jeruzalem, je mesto, ki je od nekdaj privlačilo ljudi. Od svojega nastanka je znano po svoji odprtosti in stiku različnih civilizacij. Potem ko ujamete ritem Baščaršije, si ogledate znamenito knjižnico Vijećnico, Kazandžiluk (edino ulico, ki je ohranila starodavni izgled in funkcijo), spokojno židovsko pokopališče in se povzpnete na vrh griča, vam zastane dah ob osupljivem razgledu na to čudovito mesto.  Tu pa je še okolica Sarajeva in Visoko. 
 

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.