Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Aleksander Medical & Spa - Butični wellness oddih v Rogaški Slatini , Rogaška Slatina, Slovenija - 288 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Kartica za pitje Donata MG

Hotel Aleksander Medical & Spa - Butični wellness oddih v Rogaški Slatini , Rogaška Slatina, Slovenija - 288 EUR - 1x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, Kartica za pitje Donata MG

89%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


V hotelu Alexander uživajte v prednostih termomineralne vode, kije že dolgo znana po svojih zdravilnih lastnostih. Termalne in mineralne kopeliizboljšujejo pretok krvi notranjih organov, mišic in kože, aktivirajometabolizem, vplivajo na temperaturo v tkivih, spodbujajo imunski sistem,zdravijo rane in sproščajo.

Hotel Aleksander se nahaja v čudoviti naravi, obdan z zelenimi griči Rogaške Slatine. Hotel poleg nastanitve v čudovitih sobah ponuja tudi wellness, fitnes, notranji bazen in brezplačen WiFi. Elegantne hotelske sobe imajo televizijo z ravnim zaslonom, garderobo, mini bar, sef in kopalnico z brezplačnimi toaletnimi pripomočki znamki Bvlgari in BIO. Gostje lahko uporabljajo notranji bazen, whirlpool in fitnes ali uživajo v masažah in lepotnih tretmajih. Druge storitve vključujejo izposojo sprehajalnih palic, koles in avtomobilov ter pralnico in kemično čiščenje. V hotelski restavraciji si lahko zjutraj privoščite okusen zajtrk, popoldne pa izbirate med jedi iz dnevnega menija po lastni izbiri. Na voljo je tudi hotelski bar, kjer najdete fine prigrizke in hladne pijače.

Pitje Donata Mg v kombinaciji s termalnimi inmineralnimi kopelmi odlično vpliva na telo in pomaga pri različnih zdravstvenihtežavah. Donat Mg je voda z najvišjo koncentracijo magnezija na svetu. Vsebuje13 g suhe snovi na liter vode, od tega kar 1040 mg magnezija.

Blaga klima v Rogaški Slatini omogoča obisk skozi vse leto.Poleg edinstvenih prednosti hotelske ponudbe bo dodatna telesna aktivnost naprostem zagotovo pripomogla k izboljšanju vašega zdravja.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.