Egipt, Hurgada - Grand Hotel - Novo leto , Hurgada, Egipt - 763 EUR - 1 teden nočitev v Standard sobi z all inclusive za 1 osebo - Velja za namestitev v dvoposteljni sobi, Letalski prevoz iz Ljubljane v Hurgado in transfer do hotela za 1...

Egipt, Hurgada - Grand Hotel...

Egipt, Hurgada - Grand Hotel - Novo leto , Hurgada, Egipt - 763 EUR - 1 teden nočitev v Standard sobi z all inclusive za 1 osebo - Velja za namestitev v dvoposteljni sobi, Letalski prevoz iz Ljubljane v Hurgado in transfer do hotela za 1...

Rezerviraj za 763,00 €

763,00 €
Cena

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

763,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Privoščite si nekaj novega in drugačnega. Izberite oddih v magični deželi faraonov!

Grand Hotel Hurghada se nahaja tik ob zasebni plaži spromenado. Ljubitelji vrta bodo navdušeni nad njegovim lepo urejenim parkom,uživali pa bodo tudi vsi, ki iščejo počitnice v miru in tišini. Središče mestaHurgada je oddaljeno približno 10 kilometrov, dnevno pa je na voljo brezplačenavtobus.

Standardne sobe imajo balkon ali teraso spogledom na park ter so opremljene s tušem, WC, sušilcem za lase, minihladilnikom, satelitsko televizijo, telefonom, sefom in klimatsko napravo(odvisno od sezone).

Hotelski kompleks je sestavljen iz glavne stavbein več sekundarnih večnadstropnih stavb s skupno 549 sobami. Glavna zgradba imaprostorno recepcijo, dve samopostrežni restavraciji, à la carte restavracijo,trgovino s spominki, fitnes, piano bar in lobby bar. Na zasebni plaži je AquaCenter, kjer se lahko vpišete v šolo potapljanja (Euro Divers) ali uživate vdrugih dejavnostih, kot so namizni tenis, animacija ob bazenu in na plaži terpredstave.

Hotel ponuja samopostrežni zajtrk, kosilo invečerjo; popoldanske prigrizke, sladice in peciva ob bazenu. Lokalnebrezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, alkoholne pijače, kava in čaj pamed 10 in 24 uro. Gostje obvezno morajo nositi all inclusive zapestnico.

Poleg ponudbe hotela najdete tudi različne bareob bazenu in na plaži, kjer lahko dobite tudi brezplačne sončnike, ležalnike inpreproge. Kopalne brisače so v torbi za plažo v sobi.V sosednjem prehodu GRAND MALL-a najdeteinternetno kavarno, biljard, trgovino z živili, kotiček z vodno pipo, lekarno,različne restavracije in bare ter frizerski salon. Ob doplačilu so na voljo fitnes center, savna, masaže in druge aktivnosti na plaži (jadralno padalstvo, Aqua center, potapljanje in kiteboarding z lokalnimi ponudniki).

Lokacija

Corniche Road, Red Sea Governorate
84517
Egipt

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Egipt, Hurgada - Grand Hotel - Novo leto , Hurgada, Egipt - 763 EUR - 1 teden nočitev v Standard sobi z all inclusive za 1 osebo - Velja za namestitev v dvoposteljni sobi, Letalski prevoz iz Ljubljane v Hurgado in transfer do hotela za 1...«