Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa San Servolo - Wellness oddih v Bujah , Buje, Ista, Hrvaška - 189 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 2x bogati zajtrk za 2 osebi

Villa San Servolo - Wellness oddih v Bujah , Buje, Ista, Hrvaška - 189 EUR - 2x nočitev v Deluxe sobi za 2 osebi, 2x bogati zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


San Servolo je odprtza zaljubljence v magično Istro. Še posebej bodo uživali ljubitelji sprehodovin kolesarjenja, ki bodo lahko obiskali bližnjo sprehajalno in kolesarsko potParenzana. Prav tako tudi za resnične poznavalce pravih vrednosti, ki zaljubljenoobiskujejo istrske bisere Grožnjan in Oprtalj. Vrata San Servola niso zaprtaniti za ljubitelje vina.


Sobe San Servolo ponašajo se s prostranostjo, naravno svetlobo in elegantnim pohištvom. Izredno so udobne, prijetna okolica pazagotavlja osvobajanje od vsakdanjega stresa in sproščanje v kraljevskemhedonizmu.



Objekt San ServoloResort & Beer Spa nahaja se v bližini Buj v istrskem zaledju. Ta objekt s 4zvezdicami ponuja restavracijo, Wellness center, brezplačni Wi-Fi, recepcijo,odprto 24 h in brezplačno zasebno parkirišče. Vse sobe vsebujejo klimatskonapravo, TV z ravnim zaslonom, sef in minibar. Prav tako zajemajo zasebnokopalnico s tušem, brezplačnimi kozmetičnimi pripomočkin in sušilcem za lase. Vobjektu San Servolo Resort & Beer Spa se streže kontinentalni bife zajtrk.


Gosti lahko brezplačnouporabljajo Wellness cente Tam so jim na razpolago tudi fitness, bazen terturška in finska savna. Pivski spa tretmaji pa so dostopni na povpraševanje inz doplačilom. Objekt ponuja storitev najema kolesa in shrambo za kolesa.Področje je popularno med ljubitelji sprehajanja in kolesarjenja. Do najbližjeplaže je 9 km, Trst je oddaljen 26 km, Portorož pa 12 km.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.