Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Istarske Toplice: 3 dni z vključenim polpenzionom ter neomejenim kopanjem in savnanjem le 155 € za 2 osebi

Istarske Toplice: 3 dni z vključenim polpenzionom ter neomejenim kopanjem in savnanjem le 155 € za 2 osebi

92%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Popolna LAST MINUTE ponudba za oddih v Istarskih termah: 3-dnevni oddih v Istarskih Toplicah, z nastanitvijo v objektu Mirna, vključenim polpenzionom, neomejenim kopanjem v notranjem in savnanjem, le 155 €, namesto 280 € za 2...


Pripravite se na čudovito wellness avanturo v Istri, le 15 km od slovenske meje!
Istarske Toplice so obdane z neokrnjeno naravo in edinstveno zdravilno vodo, stran od mestnega vrveža in vsakodnevnega stresa. Zelenje, mir in tišina še dodatno pričarajo vzdušje popolnega oddiha vsem, ki hrepenijo po sprostitvi in razvajanju čutov. Nad samim zdraviliščem kraljuje poznana in priljubljena mogočna skala GOROSTAS, spodaj katere se nahaja izvir zdravilne vode Sv. Stjepan. Naravne zdravilne lastnosti vode, obogatene s 14 različnimi minerali postavljajo terme med prva tri zdravilišča v Evropi po kakovosti vode in zdravljenju.Gostje Mestoidej boste nameščeni v 3 zvezdičnem objektu Mirna, ki zagotavlja fantastično sprostitev in počitek. Sobe so opremljene s SAT TV, telefonom, klimo, sefom, sušilcem za lase ter brezžičnim internetom. Za bolj zahtevne goste, predlagamo namestitev v objektu St. Stjepan 4* (v opombah se nahaja doplačilo, ki ga plačate pri ponudniku).
Pripravite dobro knjigo in umirjeno glasbo in se odpravite na 3-dnevno wellness sproščanje na izviru termalnega vrelca St. Stjepan, ki vsak dan napolni bazene Istarskih Toplic. Za popestritev predlagamo tudi izlet do slikovite vasice Grožnjan, ki je mesto umetnikov in raj za ljubitelje dobre kulinarike. Priporočamo tradicionalno jed istrske fuže s tartufi! 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.