Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Egipt, Sharm El Sheikh All inclusive - Hotel Sharm Resort - Prvomajski prazniki 2020 v Egiptu, Sharm El Sheikh, Egipt - 551 EUR - 1 teden nočitev z all inclusive za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - Sharm El Sheikh - Ljubljana za 1...

Egipt, Sharm El Sheikh All inclusive - Hotel Sharm Resort - Prvomajski prazniki 2020 v Egiptu, Sharm El Sheikh, Egipt - 551 EUR - 1 teden nočitev z all inclusive za 1 osebo, Letalski prevoz Ljubljana - Sharm El Sheikh - Ljubljana za 1...

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


https://youtu.be/n2qeXXW1WGw

All inclusive počitnice v Sharm El Sheikhu! Prepustite se soncu, pesku, morju in celoviti ponudbi Hotela Sharm Resort!

Lega: Sanjska lega s koralnim grebenom Far Garden, ki je odlično izhodišče za potapljanje in odkrivanje čudovitega podvodnega sveta. Do priljubljenega Naama Bay-a je približno 6 km, tja pa je dvakrat dnevno na voljo brezplačen hotelski avtobus.
     
Plaže: Plaža in koralni greben sta oddaljena pribl. 300 m in v souporabi s sestrskim hotelom SHARM PLAZA. Do plaže vodi stopničasta pot. Zaradi koralnega grebena je dostop do morja možen le po plavajočem pomolu in ga priporočamo samo izkušenim plavalcem (priporočamo obutev za v vodo).   

Hotel: Udoben hotel s skupno 284 sobami je povezan z elegantnim sosednjim hotelom Sharm Plaza. Skupaj nudita popolno udobje za sproščujoče počitnice. Sprejemnica z recepcijo v orientalskem slogu se nahaja v sestrskem hotelu Sharm Plaza, kjer so tudi restavracije, bari in diskoteka. V čudovitem parku sta 2 bazena (en pozimi ogrevan). Brezplačni ležalniki, podloge in senčniki ob bazenih in na plaži. Ob prijavi prejmete kartico za brezplačno koriščenje kopalnih brisač.   

STANDARDNE SOBE (pribl. 24 m2) so opremljene s prho, WC-jem, sušilcem za lase, satelitsko televizijo, telefonom, sefom, mini hladilnikom, klimatsko napravo, deloma opremljenim balkonom ali teraso oz. francoskim balkonom s pogledom na vrt in bazen. Nastanitev: največ 2 odrasla.
SUPERIOR SOBE (pribl. 28 m2) so enako opremljene kot standardne sobe, ampak prostornejše, s centralno lego. Nastanitev: največ 3 odrasli. 

Otroci: V ETI Maxi otroških klubih je vsak dan (razen petka) med 10. in 17. uro poskrbljeno za raznolik program, ki zagotavlja nepozabne počitnice. Otroški animatorji (nemško govoreči) se vsak dan domislijo česa novega, tako da je vedno zabavno. Prav tako  vsi mlajši gostje prejmejo brezplačno ETI Maxi klub otroško majico, napihljivo žogo za v vodo in ETI Maxi klub pokrivalo. ETI Baby servis za čisto majhne goste - v vseh RED SEA HOTELS z Maxi otroškim klubom, ETI ponuja široko paleto otroških stvari, ki bodo pomagale staršem uživati v brezskrbnem dopustu. Te se lahko izposodijo v ETI Maxi otroških klubih, glede na razpoložljivost in s plačilom varščine (10 oz. 20 €):  otroška posteljica, mreža za komarje, grelec za stekleničke, podloga za previjanje, kahlica, otroški voziček, igračke za plažo, obroči za v vodo in napihljive igrače.  

Storitve: Hotel zagotavlja all inclusive storitve s samopostrežnim zajtrkom, kosilom in večerjo. Različni  prigrizki, kava, čaj in pecivo so na voljo v baru ob bazenu. Lokalne brezalkoholne pijače so na voljo 24 ur na dan, lokalne alkoholne pijače pa med 10. in 24. uro, po tej uri le ob doplačilu.

Poleg tega je v 8 različnih barih na voljo bogat izbor pijač.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.