Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Nepozabna 2-dnevna ADVENTNA ROMANCA V SEVERNI ITALIJI - Benetke in Verona z agencijo goHolidays (Odhodi iz LJ, SEŽ, NG, CE in MB)

Nepozabna 2-dnevna ADVENTNA ROMANCA V SEVERNI ITALIJI - Benetke in Verona z agencijo goHolidays (Odhodi iz LJ, SEŽ, NG, CE in MB)

38%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite romantični lepotici severne Italije v adventnem času! Naj vas navdušita mesto na vodi, kjer se je nekoč sprehajal legendarni Casanova, in mesto najbolj romantične zgodbe - o Romeu in Juliji!
PROGRAM
1. dan:
Odhod avtobusa iz Slovenije v jutranjih urah. Z avtobusom se bomo pripeljali do Punte Sabbioni in nadaljevali pot z ladjico vse do neposredne bližine trga Sv. Marka. Ogled glavnih znamenitosti – most vzdihljajev, Doževa palača, urni stolp, prokuratorije, sprehod do mostu Rialto, ogled tržnice ... Nekaj časa za samostojne oglede, nakupe in morda kosilo. Za bolj radovedne pa je na voljo (doplačilo) še panoramska vožnja z ladjico do otokov Murano in Burano. Prvi je znan po delavnicah stekla – eno boste seveda tudi obiskali, drugi velja za morda najlepši predel starodavnega mesta. Okoli 19.00 bo sledila vožnja do hotela in nočitev.
2. dan:
Po zajtrku se bomo odpravili proti enemu najlepših in najbolj romantičnih mest na svetu. Verona, nekoliko večja od Ljubljane, leži ob reki Adiži. Po prihodu si bomo ogledali to romantično mestece: trg Bra z Areno - enim največjih ohranjenih rimskih amfiteatrov, trg Erbe s tradicionalno tržnico, trg Seniorjev... sprehodili se bomo tudi do Julijine hiše z znamenitim balkonom, kjer se bomo spomnili ljubezenske zgodbe med Romeom in Julijo. Po ogledu bomo imeli nekaj prostega časa za samostojno kosilo in nakupe. Domov bomo prispeli pozno zvečer.
**Pričetek decembra običajno še ni božičnih sejmov.>


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.