Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

NOVOLETNI IZLET - Silvestrovanje 2019/20: 3-dnevni silvestrski izlet v Budimpešto in Bratislavo le 119,90 €

NOVOLETNI IZLET - Silvestrovanje 2019/20: 3-dnevni silvestrski izlet v Budimpešto in Bratislavo le 119,90 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Novo leto v Budimpešti in Bratislavi, dveh lepoticah ob Donavi! SUPER CENA za 3-dnevni organizirani izlet. Vključena 2x nočitev z zajtrkom v dvoposteljni sobi v hotelu 3*, prevoz s sodobnim turističnim avtobusom, zunanji ogledi po...


SILVESTORVANJE V DVEH LEPOTICAH OB DONAVI - BUDIMPEŠTI IN BRATISLAVI
30.12.2019:
Odhod avtobusa ob 3.00 s parkirišča Dolgi most v Ljubljani, možnost vstopa potnikov v Celju in Mariboru. Vožnja proti madžarski prestolnici, kamor prispemo v dopoldanskih urah. Z avtobusom si bomo ogledali veličastni Trg herojev, ki so ga zgradili za tisočo obletnico prihoda Madžarov v Evropo, državno opero, parlament in cerkev Sv. Štefana s slavno sveto roko. Čas za samostojne sprehode po elegantni ulici Vaci, kosilo ali nakupe. Popoldne možnost vožnje z ladjico po Donavi (doplačilo). Sledi vožnja proti prestolnici Slovaške. Nočitev.
31.12.2019:
Po zajtrku sledi ogled Bratislave. Z avtobusom se bomo povzpeli na grajski grič nad mestom in si ogledali bratislavski grad. Sledi ogled mestnega jedra. Pot nas bo vodila mimo ostankov srednjeveškega obzidja, glavnih mestnih vrat, Michalovega stolpa, po Michalski in Venturski ulici. Ustavili se bomo pred Mozartovo palačo, kjer je slavni skladatelj kot otrok blestel na enem izmed svojih prvih koncertov, videli bomo tudi sedež Academie Istropolitane, kjer je danes narodna univerzitetna knjižnica, ter palačo rodbine Keglevič, pri katerih je bil pogosto v gosteh Beethoven. Sprehodili se bomo mimo veličastne Martinove katedrale, v kateri so v času turške zasedbe Budimpešte kronali ogrske kralje, ter pomahali maskotam mesta Schone Nazyji, Čumilu in ostalim. Popoldne se bomo odpeljali v romantično pokrajino Malih Karpatov (doplačilo). Nežne gričke že stoletja pokrivajo vinogradi. Poleg okusnega vina je pokrajina znana še po tradicionalni slovaški majoliki. Obiskali bomo delavnico, kjer nam bodo odkrili skrivnosti izdelave priljubljene keramike, in v eni izmed vinskih kleti izvedeli vse o slovaških vinih, ki jih bomo seveda tudi preizkusili. Vrnitev v mesto ter priprave na najdaljšo noč v letu. Silvestrovanje s tisočimi na ulicah Bratislave!
1.1.2020:
Po zajtrku se bomo zapeljali do bližnjega gradu Devin (doplačilo), ki je stoletja veljal za nepremagljivo utrdbo in še danes kraljuje na sotočju rek Morave in Donave. Zaupali vam bomo skrivnost Deviškega stolpa. Še skok do Ufota – razglednega stolpa nad reko Donavo z vrhunsko panoramo na metropolo (doplačilo). Po ogledu sledi vožnja proti Sloveniji, kamor bomo predvidoma prispeli v poznih večernih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.