Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Aparthotel Centar Sarajevo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 50,50 EUR - 1x nočitev v luksuznem Prestige apartmaju za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

Aparthotel Centar Sarajevo, Sarajevo, Bosna in Hercegovina - 50,50 EUR - 1x nočitev v luksuznem Prestige apartmaju za 2 osebi, 1x samopostrežni zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Aparthotel Centar Sarajevo ✔Bivanje v elegantnem hotelu ✔izjemna lokacijav samem središču mesta ✔čarobenpogled na mesto ✔neverjetna cena!Obiščite Sarajevo – eno najbolj atraktivnih prestolnic in bivajte v AparthoteluCentar Sarajevo, ki se nahaja le nekaj minut od središča mesta, Baščaršije,žičnice Trebević, Sebilja in ostalih znamenitosti. Mednarodno letališčeSarajevo se nahaja 7 km stran od hotela.

 
Aparthotel Centar Sarajevo je objekt v samem središču Sarajeva. Nahaja se na izjemni lokaciji za vse, ki steradi v središču, vendar tudi ravno prav oddaljeni od mestnega vrveža, s čimer jeugodno bivanje zagotovljeno. Objekt ima 24 apartmajev in 10 sob, ki soekskluzivno urejene s sodobno in moderno namestitvijo. V ponudbi gre za luksuzen Prestige apartma, v katerem je spalnica z veliko zakonsko posteljo, dnevna soba z raztegljivim trosedom, kuhinja, jedilnica in balkon. 


Luksuzni apartmaji in sobe vam bodo ponudilinepozabno doživetje ne glede na to ali potujete sami, z družino ali pa ste naposlovnem potovanju. Vse namestitvene enote imajo TV z ravnim zaslonom s kabelskimikanali, Wi-Fi povezavo, zasebne kopalnice, fen, sef in ostalo opremo. Vsiapartmaji imajo prav tako v celoti urejene moderne kuhinje.


V hotelu je zajtrk samopostrežni, vi se leprepustite presenečenjem kreativnih jedi kuharjev. Hotel ponuja tudi zeloatraktiven prostor, ki je idealno mesto za sestanke, prezentacije, konference,seminarje, team buildinge in podobno. Tu je tudi rooftop dvorana na strehihotela s pogledom na mesto.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.