Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Adventni Rim, Neapelj in Pompeji, Rim, Italija - 178 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu (Terme Fiuggi ali okolica) za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

Adventni Rim, Neapelj in Pompeji, Rim, Italija - 178 EUR - 2x nočitev s polpenzionom v dvoposteljni sobi v 3* hotelu (Terme Fiuggi ali okolica) za 1 osebo, Avtobusni prevoz po programu za 1 osebo

85%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Ogled znamenitosti v Rimu, Neaplju in Pompeju.


1. DAN: SLOVENIJA – ITALIJA: Odhod avtobusa v večernih urah iz navedenih vstopnihmest. Nočna vožnja v Italijo, proti Rimu.


2. DAN: RIM – FIUGGI: Po prihodu v italijansko prestolnico bomo najprejobiskali znamenito papeško državo Vatikan, kjer v adventnem času stoji čudovitobožično drevo. Sprehod čez reko Tibero,mimo Angelskega gradu v baročni del Rima. Prvi in daljši postanek bo natrgu Navona z vodnjakom Štirih rek,kjer boste lahko obiskali najlepši božičnisejem v Rimu, se sprehodili med pisanimi stojnicami, občudovali prazničnookrašene fontane enega najlepših evropskih trgov, prisluhnili glasbi pouličnihmuzikantov, kupili darila za svojenajbližje in se posladkali s kulinaričnimi dobrotami. Nato se bomosprehodili do Panteona ter dalje donajbolj romantičnega vodnjaka Trevi,kamor boste lahko vrgli kovanec za srečo in do Španskih stopnic. Nato bomozapustili Rim in se odpravili v terme Fiuggi ali okolico. Namestitev, večerja in nočitev.


3. DAN: POMPEJI - NEAPELJ: Po zajtrku vožnjav znamenite Pompeje in si ogledaliostanke nekdaj mogočnega mesta, ki ga je leta 79 zasul vulkanski pepel. Pot bomo nadaljevali vNeapelj, ki se razteza vzdolž enega najlepših zalivov na svetu. Sprehodili sebomo skozi Galerije Umberta I. do znamenitega Kraljevega gledališča San Carlo,po mnenju Stendhala najlepšega gledališča v Italiji. Videli bomo še Castel Nuovoter trg Plebiscita in si na ulici SanGregorio Armeno ogledali božično okrašene stojnice z izdelki slovitihneapeljskih jaslic, ki jih domačini izdelujejo iz gline, voska, brona inplutovine. Vrnitev v hotel, večerja,nočitev.


4. DAN: RIM – ORVIETO – SLOVENIJA: Po zajtrku vožnja protiRimu, kjer bo postanek za ogled katakomb, starokrščanskihpodzemnih grobišč. Vožnja v Orvieto.Z vzpenjačo se bomo povzpeli do visoko ležečega in  slikovitega srednjeveškega mesteca, znanegapo stolnici z znamenitim renesančnim pročeljem in po belem vinu. Nadaljevanjepoti proti domu, kamor bomo prispeli v nočnih urah.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.