Riad Zayane Atlas, Marakeš, Maroko - 240 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 5x zajtrk za 2 osebi

Riad Zayane Atlas, Marakeš,...

Riad Zayane Atlas, Marakeš, Maroko - 240 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 5x zajtrk za 2 osebi

Rezerviraj za 48,00 €

320,00 €
Cena
25%
Popust
80,00 €
Prihranek

* Ponudba je omejena! Klikni in preveri, ali je še aktivna

240,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščiteatlas Riad Zayane v središču Marakeške medine, blizu trga Jamaâ El Fna. Marakešje kraj, ki je izjemno bogat s kulturnimi in zgodovinskimi spomeniki.

Medštevilnimi arhitekturno pomembnimi stavbami so džamija Koutoubia iz 1162. leta,kasbah iz 12. stoletja in Madras Ben-Yusuf iz 14. stoletja. Glavna znamenitostmesta je Jemaa el Fna, svetovno znana srednjeveška tržnica, ki je danesživljenjsko pomemben kraj, kjer prebivajo orientalski pripovedniki, krotilcikač in žonglerji. Leta 1985 je bilo Staro mesto (medina) skupaj z vrtovi Agdalin Menara uvrščeno na seznam Unescove svetovne dediščine v Afriki. V novemmestu (Gueliz) je vrt Majorelle Jardin, ki se ponaša z raznolikostjo rastlin inedinstveno arhitekturo. Posebej so znani pokriti trgi, največji v Maroku, kjertrgovci prodajajo svoje izdelke, kot so začimbe, pisani šali, usnjeni izdelkiin svetilke.

Riad je tradicionalna maroška hiša znotranjim vrtom. Riad Zayane Atlas ponuja klimatizirane sobe z lastno kopalnicoin brezplačnim brezžičnim internetom. Vse sobe se pozimi ogrevajo.

Za zajtrk, kosilo in večerjo lahkoposkusite maroške specialitete na terasi Zayane Atlas in v berberskem šotoru. Sterase lahko uživate v pogledu na Marakeš. Gostje se lahko sprostijo tudi v tradicionalnemmaroškem notranjem dvorišču, salonu ali šotoru.

DžamijaKoutoubia in palača Bahia sta oddaljeni od Rijada le nekaj minut peš. Po željise lahko organizirajo izleti po mestu. Medina je odlična izbira za popotnike,ki jih zanimajo bazarji in pokrite tržnice.

Lokacija

Derb Nakous 31
40000
Maroko

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Riad Zayane Atlas, Marakeš, Maroko - 240 EUR - 5x nočitev v dvoposteljni Standard sobi za 2 osebi, 5x zajtrk za 2 osebi«