ADVENTNA PRAVLJICA v SALZBURGU z goHolidays - Odhodi iz Ljubljane, Kranja, Maribora, Celja in Lesc

ADVENTNA PRAVLJICA v...

ADVENTNA PRAVLJICA v SALZBURGU z goHolidays - Odhodi iz Ljubljane, Kranja, Maribora, Celja in Lesc

16,90 €
Cena
16,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Salzburg je svetovno slavo pridobil kot rojstni kraj velikega skladatelja Mozarta in po izjemno priljubljenih čokoladno-marcipanovih Mozartovih kroglicah.
Odpravite se na čudovit izlet v Salzburg z agencijo goHolidays! Skupaj se boste sprehodili po slikovitih in praznično okrašenih ulicah starega dela mesta, ki je znano po svoji nepozabni baročni arhitekturi. Videli boste Mozartovo rojstno hišo, rotovž, veličastno mestno katedralo in številne svečano okrašene trge. Ustavili se boste tudi na mestni tržnici. Na izletu boste med drugim izvedeli tudi to, katere so prave - modre ali rdeče Mozartove kroglice.
PROGRAM IZLETA Adventna pravljica v SalzburguJutranji odhodi iz Slovenije. Vožnja skozi karavanški predor proti Solnograški. V mesto ob reki Salzach boste prispeli v dopoldanskih urah. Mesto je svetovno slavo pridobilo kot rojstni kraj velikega skladatelja Mozartova in po slaščici Mozartove kroglice. Na izletu boste med drugim izvedeli ali so prave modre ali rdeče mozartove kroglice. Skupaj se boste sprehodili po slikovitih praznično okrašenih ulicah starega dela mesta, ki je znano po svoji nepozabni baročni arhitekturi. Videli boste Mozartovo rojstno hišo, rotovž, veličastno mestno katedralo in številne svečano okrašene trge. Ustavili se boste tudi na mestni tržnici.
Prosti čas boste lahko izkoristili za nakupe in samostojne oglede ter nepozabne fotografije med raznovrstnimi stojnicami in tisočerimi okrasnimi lučkami. Če bodo vremenske razmere omogočale, se lahko z nami odpravite do vasice Oberndorf, kjer je nastala slavna pesem Sveta noč in pošljete božične pozdrave z priložnostno znamko, ki jo tam vedno izdajo ob božiču (doplačilo).
 
 >

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »ADVENTNA PRAVLJICA v SALZBURGU z goHolidays - Odhodi iz Ljubljane, Kranja, Maribora, Celja in Lesc«