Les Balcons de Bois Méan - First minute smučanje Francija, Les Orres, Francija - 1.143 EUR - 7x nočitev v dvosobnem apartmaju Cabine z balkonom za 6 oseb, 6-dnevna smučarska vozovnica za 6 oseb

Les Balcons de Bois Méan -...

Les Balcons de Bois Méan - First minute smučanje Francija, Les Orres, Francija - 1.143 EUR - 7x nočitev v dvosobnem apartmaju Cabine z balkonom za 6 oseb, 6-dnevna smučarska vozovnica za 6 oseb

Rezerviraj za 1.143,00 €

1.763,00 €
Cena
35%
Popust
620,00 €
Prihranek
1.143,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Résidence Les Balcons de Bois Méan se nahaja na področju Bois Méan, le 50 m od prvih smučarskih prog. V bližini objekta najdete restavracijo, bar in trgovino z živili.
 
Résidence Les Balcons de Bois Méan nudi udobne in lepo opremljene večsobne apartmaje različnih velikosti. Vsi apartmaji imajo lastno kopalnico, kuhinjsko nišo in dnevno-spalni prostor z raztegljivo sedežno garnituro. Večina apartmajev ima balkon z lepim pogledom na okolico.
 
Gostje Résidence Le Bois Méan imajo prost dostop v ogrevani bazen in prostor za druženje z mizo za biljard. Uporaba savne je na voljo ob doplačilu.
 
 
Objekt ima brezžično internetno povezavo na recepciji (doplačilo) in shrambo za smučarsko opremo. Hišni ljubljenčki so dovoljeni ob predhodni najavi in doplačilu.
 
Smučišče Les Orres se nahaja v južnih francoskih Alpah. Vas Les Orres se nahaja na nadmorski višini 1650 m, smučišče pa seže vse tja do 2720 m nadmorske višine. Zgornji deli smučišč so malo bolj strmi, tako da bo samo smučišče ugajalo tudi dobrim smučarjem, spodnji del pa je enostavno dostopen tudi za začetnike in družine z otroci. Skupno število prog v Les Orres je kar 100 km, kar bi moralo zadostovati tudi zahtevnejšim smučarjem.
 

Lokacija

Station Les Orres - Route Bois Méan
05200
Francija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Les Balcons de Bois Méan - First minute smučanje Francija, Les Orres, Francija - 1.143 EUR - 7x nočitev v dvosobnem apartmaju Cabine z balkonom za 6 oseb, 6-dnevna smučarska vozovnica za 6 oseb«