Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Galeria Valeria - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 61 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Steklenica penine ob prihodu

Galeria Valeria - Oddih v Splitu, Split, Dalmacija, Hrvaška - 61 EUR - 1x nočitev z zajtrkom za 2 osebi, Steklenica penine ob prihodu

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Sprostite se in uživajte v mediteranski klimi v središču Splita. Galeria Valeria vas čaka!

Galerija Valeria je nameščena v stavbi pod zaščitom UNESCO-a,le 5 minut hoje od Dioklecijanove palače in slikovite promenade in ponujaklimatizirane sobe z brezplačnim brezžičnim internetom. 

Sodobno urejene sobe vključujejo dizajnersko pohištvo, kavč,LCD satelitsko televizijo in sodobno kopalnico z deževno prho. Sobe imajo takoameriške kot evropske vtičnice. Nekatere enote so okrašene s kamnitimi stenamiin lesenimi tramovi. Na voljo so tudi sobe s panoramskim pogledom na Jadranskomorje. 

Vsako jutro je na voljo kontinentalni zajtrk. Gostje lahko poskusijoukusno lokalno hrano v restavraciji v sklopu galerije. 

Najbližja trgovina z živili je oddaljena le 30 metrov,gostje pa lahko brez težav raziskujejo slikovito središče Splita s številnimiznamenitostmi, restavracijami in bari ali se sprostijo na znani peščeni plažiBačvice, oddaljeni 2 km. Glavna avtobusna postaja in trajektno pristanišče sta le 800metrov od sob Galeria Valeria. Letališče Split je oddaljeno 22 km, storitevprevoza pa je na voljo ob doplačilu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.