Ljubljana: Deluxe masaža za PAR ali 1 osebo v Studio Kvadrus že od 19,90 €

Ljubljana: Deluxe masaža za...

Ljubljana: Deluxe masaža za PAR ali 1 osebo v Studio Kvadrus že od 19,90 €

Rezerviraj za 4,00 €

60,00 €
Cena
67%
Popust
40,10 €
Prihranek
19,90 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Tokrat se sami ali skupaj z drago osebo odpravite na ultimativno sproščanje! 60, 75 ali 85-minutna delux masaža v za 1 osebo ali 2 osebi v Studiu Kvadrus Ljubljana že od 19,90 €, namesto 60 €! Osnovni namen masaže je sprostiti...


Masaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade. Kombinacija masažnih tehnik vas bo popeljala do popolne sprostitve. Tokrat se skupaj z drago osebo odpravite na sproščanje, odženite stres ter se popolnoma sprostite.
REIKI TERAPIJARejki je japonska beseda in pomeni univerzalno življenjsko energijo. Tehnika rejki je neboleča in varna. Vse bolezni najprej nastanejo na energetskem delu in šele potem  se spustijo na fizični nivo. Zato je dobro poskrbeti za zdravje še predenj zbolimo na fizičnem nivoju. Potek terapije: Pretok energije po telesu se vzpostavi z rahlim dotikom terapevtovi rok na več točkah vašega telesa. Medtem, ko udobno ležite na masažni mizi, vas terapevt med seanso še meditira, da se popolnoma sprostite in potopite v alfa stanje.
SUHA MASAŽA LASIŠČAEden od načinov sproščanja je tudi masaža lasišča, poleg tega je koristna proti izpadanju las, pomaga pri dobri prekrvavitvi lasišča, lasni čebulici dovaja hranilne snovi in kisik, pospeši nastajanje novih las. Pomaga tudi pri odpravljanju stresa, odpravlja glavobole, ublaži migrene. Pomaga pri preprečevanju nastajanja plešavosti, pospešuje rast novih las.
MASAŽA VRATNE HRBTENICEMasaža vratne hrbtenice zmanjšuje stres, odpravlja bolečine v ledvenem delu, prsnem košu in vratnem delu hrbtenice. Masaža je usmerjena na dele telesa, kjer so prisotne kronične bolečine, napetost ali druge funkcijske motnje. 
MASAŽA TELESAMasaža je osnovni naravni način ohranjanja zdravja. Dotik je najbolj naravni način, ki pomaga pregnati depresijo, razdražljivost in bolečino. Osnovni namen masaže je sprostiti duševne in telesne blokade.
MASAŽA STOPALMasaža stopal je primerna za ljudi vseh starosti in pomaga pri različnih akutnih in kroničnih težavah. S pritiskanjem ali masiranjem točk na nogah dosežemo pozitivne efekte na določenih delih telesa. V Studiu Kvadrus vaju pričakujejo v prijetnem ambientu, ob prijetni glasbi in kvalitetni masaži. Polepšajte si dan!

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Ljubljana: Deluxe masaža za PAR ali 1 osebo v Studio Kvadrus že od 19,90 €«