Thermana Laško: Silvestrovanje in 4-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Zdravilišče Laško**** le 286 €

Thermana Laško:...

Thermana Laško: Silvestrovanje in 4-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Zdravilišče Laško**** le 286 €

Rezerviraj za 43,00 €

409,00 €
Cena
30%
Popust
123,00 €
Prihranek
286,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

SILVESTROVANJE v prestižni Thermani Laško****: Preživite najdaljšo noč leta v  Thermani Laško , v objemu ekskluzivnega wellness centra in nepozabne zabave. 4-dnevni oddih s polpenzionom, neomejenim kopanjem  v hotelu...


Odlična silvestrska ponudba z vključenim polpenzionom, gala silvestrsko večerjo, neomejenim kopanjem in savnanjem, animacijskim programom in silvestovanjem v Thermani Laško. Za silvestrsko večerjo lahko izbirate med »Fly me to the moon« v hotelu Zdravilišče Laško ali Tropical pool party (All inclusive) v bazenih Termalnega Centra, hotel Thermana Park Laško.
Hotel Zdravilišče Laško**** je prijeten hotel, ki bo izpolnil vaša pričakovanja. Je hotel s tradicijo zdravja in dobrega počutja, kjer boste umirili ritem svojega življenja, si vzeli čas zase in za svoje zdravje. Osebje hotela nudi topel sprejem, strokovno pomoč in domačnost tekom bivanja, zato se gostje počutijo prijetno in varno. Z zgodovino gremo z roko v roki in v bogati 160-letni tradiciji smo se razvili v sodoben center medicinske rehabilitacije in wellness turizma s programi in storitvami za dobro počutje. Vrelci termalne vode, zdravilni in wellness postopki, terapije in medicinski strokovnjaki zagotavljajo kakovostne zdravstvene in wellness storitve. Hotel Zdravilišče Laško je zasnovan brez arhitektonskih ovir in je primeren tudi za goste, s posebnimi potrebami.
Kompleks leži v neokrnjenem naravnem okolju tik ob reki Savinji, obdan s hribi. Nad hotelom se bohoti Hum – »laški Triglav«, od koder se Laško ponuja kot na dlani. Do centra Laškega vas loči le 15 minut poživljajočega sprehoda po urejenih sprehajalnih poteh, ki se razprostirajo na obeh straneh Savinje.
Hotel Zdravilišče Laško pod eno streho združuje raznovrstne načine sprostitve telesa in duha. Svoje popotovanje lahko pričnete v pivnici termalne vode, kjer vam bo kozarec termalne vode Laško poživil telo, vas revitaliziral in pozitivno vplival na vaše počutje. Sobe so dovolj velike, vse imajo na voljo tuš/kad, WC, sušilec za lase, kopalni plašč, mini bar, TV, telefon, brezplačni wireless LAN. V hotelu se nahaja termalno kopališče, ki je iz sobe dostopno v kopalnem plašču. Razvajate se lahko v Centru zdravja in lepote, ki ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih sprostitvenih in negovalnih tretmajev. 
Tik ob hotelu Zdravilišče Laško se nahaja sodobno urejen hotel Thermana Park Laško****Superior. Mogočna steklena kupola, kjer se nahaja Termalni center, s svojo pestro paleto vodnih sprostitev, kar vabi na kopanje. Wellness Spa Center ponuja širok nabor masaž, kopeli in ostalih visoko kvalitetnih sprostitvenih in negovalnih tretmajev.  
Savna Center Thermane Laško se razprostira na 675 m2, v njem pa lahko obiščete kar 7 savn, zgrajenih v sodobnem slogu s pridihom zgodovine Laškega. Na voljo so vam: velika finska savna v obliki hiše Kozjanskega, parna savna v obliki kotla za varjenje piva, infrardeča savna v obliki vagona, Laconium z aromo lipe, finska savna, ki ponazarja element ognja, finska savna, ki ponazarja naravni element zemlje ter najsodobnejšo pridobitev – zunanjo finska savna Kristal. V Savna Centru sta tudi 2 bazena, in sicer hladni ter masažni ter dva solarija.
Poleg termalnega dela nudijo čudovit Wellness Spa Center. V Wellness Spa Centru celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, njegovim željam in iskanju harmonije. Predlagamo, da si ogledate tudi predstavitveni video in se prepričate o lepoti Thermane Laško. Vsekakor boste deležni celovitega pristopa.
NOVO v letu 2019: Center Zdravja in dobrega počutja - V Hotelu Zdravilišče Laško so odpri popolnoma nov Wellness Center s Solno sobo, terapevtskim bazenom in novim fitnes centrom. 

Partnerska ponudba - mestoidej.com | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Thermana Laško: Silvestrovanje in 4-dnevni oddih s polpenzionom v Hotelu Zdravilišče Laško**** le 286 €«