Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Prenočišča Cerkno, Cerkno, Slovenija - 251,20 EUR - 2x nočitev v sobi s 4 pogradi za do 4 osebe, 2x zajtrk za do 4 osebe

Prenočišča Cerkno, Cerkno, Slovenija - 251,20 EUR - 2x nočitev v sobi s 4 pogradi za do 4 osebe, 2x zajtrk za do 4 osebe

81%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Neokrnjena narava v srcuSlovenije: prostrani gozdovi, čarobni sončni zahodi, prijeten vetrič, ki božalase in senčno zavetje mogočnih dreves … Za vse, ki ljubijo naravo in radiaktivno preživljajo prosti čas, je ponudba prenočišč Cerkno enkratna izbira.
 

Cerkno jekraj, ki leži v osrčju cerkljanskega hribovja v severozahodni Sloveniji. Prenočišča Hotela Cerkno, ki se nahajajo v Cerknem, ponujajo 110 ležišč v 2 do 6 posteljnih sobah. Več posteljne sobe so opremljene s pogradi, vse pa nudijo lastno kopalnico in WC, televizijo, brezplačno internetno povezavo in telefon, večina sob pa ima tudi prostoren balkon. Vsako jutro vam pripravijo samopostrežni zajtrk, lahko pa naročite tudi zajtrk brez glutena. Namestitve so prilagojene otrokom, športnim ekipam, študentom in vsem tistim, ki si želijo ugodne, a še vedno udobne namestitve.

Cerkno ponuja ogromno možnosti za aktivno preživljanjeprostega časa: lahko se sprehajate ali kolesarite po urejenih sprehajalnih inkolesarskih poteh, se povzpnete na Porezen (1632 m) ali Blegoš (1563 m), igratetenis, se naučite osnov nordijske hoje, lovite ribe v reki Idrijci ali siogledate naravne in kulturne znamenitosti, ki jih v Cerknem in okolici ni malo.Po vseh zgoraj naštetih aktivnostih se lahko sprostite v bazenu s termalnovodo, obiščete različne savne ali fitnes. 

Hribi na Cerkljanskem ponujajo polegčudovitega panoramskega razgleda tudi neskončne možnosti: pohodništvo,smučanje, kolesarjenje ter druge rekreativne dejavnosti. V bližini je možnoobiskati Partizansko bolnico Franja, domačijo Franceta Bevka, arheološkosredišče Divje Babe, se povzpeti na Blegoš ali Porezen... Cerkno se ponaša tudiz modernim smučarskim središčem.

Prisluhnitezvokom gozdov in ptic, se predajte brezdelju in sprostite um v neokrnjeninaravi Slovenije. 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.