Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Thermana Park Laško: Romantična kopel ČOKOLADNE sanje (60 min.) le 39,90 €

Thermana Park Laško: Romantična kopel ČOKOLADNE sanje (60 min.) le 39,90 €

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko in izboljšalo vajino počutje. V Thermani Laško si bosta v paru privoščila enourno razvajanje polno čokoladne arome, ki se bo pričelo s kopeljo in...


Zapeljite svojega partnerja s posebnim doživetjem, ki bo obudilo romantiko in izboljšalo vajino počutje. V Thermani Laško si bosta v paru privoščila enourno razvajanje polno čokoladne arome, ki se bo pričelo s kopeljo in nadaljevalo s sladkim presenečenjem.
Bogastvo kakava je neizmerno. Vsebuje namreč veliko antioksidantov, vitaminov, mineralov, ima pomlajevalni učinek… Kopel je obogatena z eteriko čokolade. Razvajanje zaokroži sladko presenečenje - kakavova krema s piškoti in bananin napitek s kakavom. Po osvežujoči kopeli se prepustita razvajanju brbončic, s katerim vas bodo presenetili kuharski mojstri v Thermani Laško.
V Wellness Spa Centru Thermana – ambientu sodobne arhitekture – celotna filozofija temelji na programih sprostitve in razvajanja. Prisluhniti znajo posamezniku, vašim željam in iskanju harmonije. Pri njih je vsakdo deležen celovitega pristopa; wellness doživi v pravem pomenu besede.
Torej, naj se razvajanje prične, ... 


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.