Hotel Daisy Superior, Krakov, Poljska - 89 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen vstop v bazen

Hotel Daisy Superior, Krakov,...

Hotel Daisy Superior, Krakov, Poljska - 89 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen vstop v bazen

Rezerviraj za 18,00 €

180,00 €
Cena
51%
Popust
91,00 €
Prihranek
89,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Daisy Superior se nahaja v enem izmed najbolj slikovitih mest, v Krakovu, le 4 km iz centra mesta, a vendar stran od mestnega vrveža. Nahaja se v bližini parka Decius, Lasek Wolski in reke Rudawa, kar zagotavlja mir in tišino v središču mesta.

Atraktivna lokacija hotela blizu centrain enostaven dostop do javnega prevoza predstavljata popolnoizhodišče za raziskovanje mesta ter vseh glavnih znamenitosti inzanimivosti. Krakov ponuja svojim obiskovalcem veliko: glavni mestnitrg s svojimi zgodovinskimi hišami, kraljevi grad Wawel, barbakan, baziliko sv.Marije in oblačilno dvorano, številne muzeje in razstave; vse to so le namigi,kaj lahko najdete in si ogledate v Krakovu. Zagotovo je priporočljivobisk rudnika soli Wieliczka, ki se je v zadnjih letih vpisal v nacionalniregister zgodovinskih spomenikov kot tudi na seznam svetovne kulturne innaravne dediščine.

Krakovo pa ne zaznamujejo zgolj znamenitosti inbogata zgodovina, temveč tudi utrip mesta, v katerem se vedno kajdogaja. Srce nočnega življenja v Krakovu je okrožje Kazimierz, kjerboste našli na stotine klubov, barov, kavarn in restavracij, kjer domačiniin turisti z vsega sveta preživijo po več ur. Kazimierz je tudikulturno središče mesta. Tukaj živi več umetnikov in igralcev, številne galerije,gledališča in muzeji pa izpolnjujejo potrebe najbolj zahtevnih poznavalcevumetnosti.

Hotel Daisy Superior ponuja 32 lepoopremljenih dvoposteljnih sob, od katerih je vsaka opremljena s kopalnico stušem, vključno z dvema brisačama na osebo in s tekočim milom, 26’’ LCD TV zDVD predvajalnikom, brezžičnim dostopom do interneta, s sefom in telefonom zbujenjem. Hotel ponuja samopostrežni zajtrk.

Za ljubitelje športa in prostega časa hotelponuja notranji bazen, telovadnico in v zimski sezoni drsališče. Popeljetese lahko tudi s kolesom ali skuterjem. Hotel ponuja organiziraneizlete, ne samo po Krakovu, temveč tudi do Auschwitza, Varšave inZakopan. Po dolgem dnevu ogledov in pohodništva si lahko privoščiteobisk savne in masažne kadi, kjer se lahko sprostite in napolnite baterijeza naslednji dan v Krakovu.

Lokacija

Ul. Morelowa 26A
30
Poljska

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Daisy Superior, Krakov, Poljska - 89 EUR - 2x nočitev z zajtrkom v Superior dvoposteljni sobi za 2 osebi, Brezplačen vstop v bazen«