Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Grand Hotel Bernardin - Razvajanje s savno, Portorož, Slovenija - 149 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x 3-urni vstop v savno za 2 osebi

Grand Hotel Bernardin - Razvajanje s savno, Portorož, Slovenija - 149 EUR - 1x nočitev s polpenzionom za 2 osebi, 1x 3-urni vstop v savno za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Brezkompromisno razvajanje s savno v hotelu s 5 zvezdicami. Privoščite si vrhunski oddih na čarobni slovenski obali!

Eleganten Grand HotelBernardin se nahaja na obali, med zgodovinskima mestoma Portorož in Piran. Toobmočje je znan turistični kraj na slovenski obali, ki leži v zalivu,ki ga lepo oblikovano gričevje ščiti pred hladnimi vetrovi. Zgodovinski viritrdijo, da je bil pravkar zakrit zaliv svetega Lovrenca (danes Portorož)zatočišče ladij pred nevihtami. Zaradi izjemno prijetnega podnebja z zelo malopadavin, blagimi zimami ter obilico sončnih dni, sem prihajajo vse generacije365 dni na leto.

Grand Hotel Bernardin ponujaspa in wellness center s panoramskim pogledom na Jadran ter notranji bazen sslano vodo. Ob doplačilu so na voljo tudi različne vrste masaž. Hotelima tudi luksuzno zasebno plažo z barom. V celotnem hotelu je na voljobrezplačen WiFi.Grand Hotel Bernardin seponaša z 241 sodobno opremljenimi in klimatiziranimi sobami z balkoni spogledom na Jadransko morje. Sobe vključujejo tudi sedežno garnituro stelevizijo z ravnim zaslonom, mini bar, sef ter kopalnico s kadjo, sušilcem zalase in brezplačnimi toaletnimi potrebščinami.V hotelu sta tudi dverestavraciji, kjer lahko okusite inovativne gastronomske dobrote Slovenije inMediterana. V hotelskem kompleksu je več kavnih barov, cocktail lounge sklavirjem, prostorna terasa in največji kongresni center v Sloveniji.

Oddaljenost do središčaPortoroža je 1,5 km, do Pirana pa 2 km. Letališče Trst je oddaljeno 80 km,letališče Pula 90 km, letališče Ljubljana pa 140 km. Na voljo je brezplačnozasebno parkirišče. Uporabniki električnih vozil lahko polnijo avtomobile vsehuveljavljenih znamk na polnilni postaji z močjo 22 kW, ki se nahaja pri vhodu vhotel.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.