Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Villa St. Nikola, Brnjci, Istra, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v počitniški hiši za do 6 oseb (4+2), Pijača dobrodošlice

Villa St. Nikola, Brnjci, Istra, Hrvaška - 120 EUR - 2x nočitev v počitniški hiši za do 6 oseb (4+2), Pijača dobrodošlice

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Slikovita okolica šarmantnevile, zbujanje ob pogledu na zelene griče, absolutna zasebnost in oddih odmestne gneče ter posebna pozornost, ki jo namenijo potrebam prav vsakega gosta,vam zagotavljajo prijeten in nepozaben oddih. Ko temu pridodamo še odličnolokacijo, ki je idealna izhodišča točka za raziskovanje modro-zelene Istre, jeistrsko doživetje zajamčeno.


Brnjci
so malo mestece, ki ima vsega skupaj 50prebivalcev. Tu se nahaja Villa st. Nikola, počitniška vila s 4 zvezdicami, ki ni samo šeena izmed istrskih vil. Nahaja se na eni izmed najbolj zanimivih lokacijskrivnostne vzhodne Istre… Od morja in plaž je oddaljena 10 km, poleg tega paje vsakega kotička vile viden nepozaben razgled na gozdove in zelenje in zatoje idealna počitniška destinacija za tiste, ki rabijo sproščujoč oddih daleč odoči masovnega turizma.
 Villa st. Nikola pokriva zunanje in notranjepovršine v velikosti 10 000 m2, ima kapacitete za 4+2 osebi, 2 opremljeni in urejeni zasebni sobi, dnevno sobo,opremljeno kuhinjo, 3 kopalnice in zunanji montažni bazen. Velika zunanjapovršina je idealna za ljubitelje narave. 


Oprema: zunanja terasa in žar, montažni bazen, brezplačenparking in internet. 


V bližini: Stari istrskigradovi (6,3 km), ki se nahajajo na vrhu gričkov, so srednjeveška naselja, kivam nudijo pogled na avtentično pokrajino in nepozabne razglede. Ne izpustiteLabina, Motovuna, Grožnjana, Huma in Buzeta. Prekrasne plaže (9,2 km),nagrajene z Modro zastavo in eko označbo ter istrska obala, ki jo oblivakristalno čisto morje. Istra za gurmane: vinske ceste in vrhunsko olivno olje(15,1 km), proizvodnja vina in lokalnih dobrot, ki so že tisočletja značilnostIstre. Okusite lokalno malvazijo in teran ter olivno olje zlate barve intrpkega okusa.        

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.