Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Villa Alison, Sveta Nedelja, Hrvaška - 340 EUR - 2x nočitev v počitniški hiši za do 12 oseb (10 odraslih + 2 otroka), Pijača dobrodošlice

Villa Alison, Sveta Nedelja, Hrvaška - 340 EUR - 2x nočitev v počitniški hiši za do 12 oseb (10 odraslih + 2 otroka), Pijača dobrodošlice

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Villa Alison se nahaja 12 km stran od Rabca. Villa Alison je na idealnem počitniškem mestu za vse tiste, ki iščejo sproščujoče počitnice, daleč stran od masovnega turizma. 


Villa je sestavljena iz 5 opremljenih in urejenih sob in zunanjega velikega bazena. Slikovito okolje vile bo poskrbelo, da se zbudite ob edinstvenem pogledu na hribe. Villa je obkrožena z zelenjem in vam zagotavlja mir pred mestnim vrvežem. V Vili Allison boste našli vse za peko na žaru na strešni terasi. Imeli boste tudi brezplačno parkirišče. 


Villa razpolaga s 5 sobami, 5 kopalnicami, kjer lahko biva kar 12 oseb,to je 10 odraslih in 2 otroka. Vse sobe so klimatizirane, imajo SAT TV, brezplačni internet. V villi lahko najdete tudi malo telovadnice, kjer so 3 naprave. Poleg sob z zakonskimi posteljami, je tudi prostorna dnevna soba s kavčem. Ima tudi veliko jedilnico in kuhinjo. Na voljo so vam pomivalni stroj, pečica, SAT TV, DVD, CD MP3 predvajalnik in veliko drugih stvari, potrebnih za bivanje. 


Cenili boste tudi pokrito teraso, opremljeno z mizo in stoli, ležalniki ter žarom za sproščujoče večere. Ograjen vrt in parkirišče zagotavljajo intimne počitnice, kjer lahko uživate zunaj mesta. 

Kraj je idealen za pare in družine z otroki, ki iščejo sprostitev v mirni in neokrnjeni naravi.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.