Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

BB Residence Split, Split, Dalmacija, Hrvaška - 130 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

BB Residence Split, Split, Dalmacija, Hrvaška - 130 EUR - 2x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

80%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Novo na Megabonu! BB Residence in mesto Split - odličnakombinacija za sproščujoče počitnice ob morju, na čudovitih plažah in v luksuznihsobah.

BB Residence je nastanitveni objekt, zgrajen leta 2013. Ima 16moderno in luksuzno opremljenih dvoposteljnih sob z balkonom in 2apartmaja s štirimi zvezdicami.

Nahaja se le 1500 m od Dioklecijanove palače,oz. 20 minut hoje od središča Splita.Spočijte se in sprostite v luksuzno opremljenih sobah inapartmajih z vrhunskim pohištvom in udobnimi ’’kingsize’’ posteljami. Vse sobe inapartmaji so klimatizirani, ogrevani in opremljeni z LCD TV s kabelskimiprogrami, mini barom, sefom, brezplačno Wi-Fi in internet povezavo terprostornimi kopalnicami s hotelsko kozmetiko, brisačami in sušilniki za lase.

Ne zapravljajte svojega dragocenega časa za iskanje naslovaposlovnih partnerjev, le pokličite jih k sebi. Uporabite novo urejene prostore zasestanke in seminarje. Dve sejni sobi sta nameščeni poleg recepcije, večjalahko sprejme do 25 oseb, manjša pa do 10 oseb. Predstavitvene projekcije soomogočene prek LCD-televizorja ali projektorja.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.