Trenutno na vas čaka 17919 ponudb

Hotel Sofia Bansko, Bansko, Bolgarija - 162 EUR - 3x nočitev v enoposteljnem apartmaju za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

Hotel Sofia Bansko, Bansko, Bolgarija - 162 EUR - 3x nočitev v enoposteljnem apartmaju za 2 osebi, 3x zajtrk za 2 osebi

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Bansko v Bolgariji je eno večjih turističnih središč innajsodobnejših smučišč v tem delu Evrope. Staro mestno jedro ima ohranjen videzstarih bolgarskih vasi in je pod Unescovo zaščito.

Bansko ponuja 70 km različno zahtevnih smučarskihprog, ki so razdeljene na dva dela: Čalin Valog (1100-1600 m) in Šiligarnik(1700-2606 m). Obilje smučarskih možnosti in moderna infrastrukturazagotavljata prijeten smučarski dopust tako začetnikom kot tudi izkušenimsmučarjem.Hotel Sofia ima značilen videz starih banskih hiš.Notranjost je popolna kombinacija elegantnega retro stila ter modernega udobjain praktičnosti. Prijazno osebje bo poskrbelo, da bo vaše bivanje v hotelubrezskrbno.

Hotel se nahaja v mirni ulici v starem delu Banskega.Ponuja čudovit razgled, ki razkriva vrhove Pirinskih gora na jugu, najugozahodu pa kamniti stolp cerkve Svete Trojice iz 19. stoletja.Prvo postajališče gondole je 800 m od hotela. Hotelnudi prevoz do postaje in nazaj, kar gostom omogoča varno puščanje avtomobilovna parkirišču.Gostje imajo v hotelu tudi shrambo za smuči. Poaktivnem športnem dnevu se lahko v hotelskem spa centru sprostite s finskosavno, parno kopeljo s podvodno masažo ali pa si privoščite kakšno masažo.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.