RASTER OČALA za izboljšanje vida in treniranje očesnih mišic + BREZPLAČNA poštnina

RASTER OČALA za izboljšanje...

RASTER OČALA za izboljšanje vida in treniranje očesnih mišic + BREZPLAČNA poštnina

16,90 €
Cena
57%
Popust
9,60 €
Prihranek
7,30 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Poskrbite za zdrave oči in odličen vid z inovativnimi očali Raster in naj se vaš vid primerja z vidom sokola!
Raster očala (očala z luknjicami) so bila izdelana na podlagi dognanj zanih oftalmologov, ki so v svojih raziskavah ugotovili, da lahko zdravimo in ozdravimo vid s posebnimi tehnikami in vajami. Malo ljudi ima čas ali potrpljenje za izvajanje vaj, zato so očala idealna za izvajanje teh vaj - treniranje mišic oči, ko hkrati opravljamo vse naše obveznosti in opravila.
Očala so namenjena za vse kratkovidne, daljnovidne, kakor tudi tistim z astigmatizmom ali astenopijo, skratka vsem slabovidnim ljudem. Raster očala lahko uporabljajo tudi ljudje, ki imajo zaradi branja ali gledanja v televizijske oziroma računalniške monitorje utrujene oči, in tistim, ki želijo preprečiti slabšanje vida ali obdržati zdrave oči, saj očala delujejo preventivno in oči ohranjajo »v kondiciji«.
Raster očala lahko uporabljajo vsi, ki imajo očesno dioptrijo do +/- 3.5. Osebe z dioptrijo plus vadijo tako, da berejo, osebe z dioptrijo minus pa tako, da gledajo televizijo. Pri višjih dioptrijah pa se uporablja poseben model očal z okroglimi odprtinami, ki ima zgornje odprtine manjše za jasnejši vid na daljavo, spodaj pa manj goste za večjo gibljivost in osrediščenje pogleda. Raster očala delujejo tako, da trenirajo očesne mišice do pravilnega delovanja. Običajna korekcijska očala z dioptrijo funkcionalnosti teh mišic ne popravljajo, ampak samo omogočajo boljši vid. Pri uporabi navadnih korekcijskih očal se torej vid ne izboljšuje, kvečjemu slabša, redno nošenje Raster očal pa to slabšanje prepreči ali celo izboljša vid. Skrivnost rastrskih očal je v njihovih lečah, ki so sestavljene iz stotine majhnih luknjic. Odprtine v mreži očal zmanjšajo širino nepravilnega svetlobnega konusa zaradi refrakcijskih napak oči in zato povečajo stopnjo jasnostni vidnih zaznav. Oko se tako postavi v najboljšo pozicijo in s tem izostri sliko. Pri gledanju tudi premikamo oči od ene luknjice do druge, s čimer povečujemo gibljivost in moč mišič okoli očesa.
Raster očala pozitivno učinkujejo na izboljšanje vida in lahko v kombinaciji z vajami za oči trajno izboljšajo vid.

Partnerska ponudba - zbitacena.si | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...

Wood Wood Tye Sweatshirt 10025606-2424
-24%
OMEJENA KOLIČINA

Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »RASTER OČALA za izboljšanje vida in treniranje očesnih mišic + BREZPLAČNA poštnina«