Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Adventni izlet: Pravljica v Salzburgu že od 16,90 €

Adventni izlet: Pravljica v Salzburgu že od 16,90 €

91%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Pravljičen izlet v Mozartovo mesto – Salzburg v božičnem času. Obiščite enega izmed najbolj priljubljenih božičnih sejmov na svetu! Prosti čas izkoristite za nakupe in samostojne oglede ter nepozabne fotografije med ...


PRAVLJICA V SALZBURGU
 Jutranji odhodi iz Slovenije. Vožnja skozi karavanški predor proti Solnograški. V mesto ob reki Salzach boste prispeli v dopoldanskih urah. Mesto je svetovno slavo pridobilo kot rojstni kraj velikega skladatelja Mozartova in po slaščici Mozartove kroglice. Na izletu boste med drugim izvedeli ali so prave modre ali rdeče mozartove kroglice. Skupaj se boste sprehodili po slikovitih praznično okrašenih ulicah starega dela mesta, ki je znano po svoji nepozabni baročni arhitekturi. Videli boste Mozartovo rojstno hišo, rotovž, veličastno mestno katedralo in številne svečano okrašene trge. Ustavili se boste tudi na mestni tržnici.
Prosti čas boste lahko izkoristili za nakupe in samostojne oglede ter nepozabne fotografije med raznovrstnimi stojnicami in tisočerimi okrasnimi lučkami. Če bodo vremenske razmere omogočale pa se lahko pa se z nami odpravite do vasice Oberndorf, kjer je nastala slavna pesem Sveta noč in pošljete božične pozdrave z priložnostno znamko, ki jo tam vedno izdajo ob božiču (doplačilo).
Pozno popoldne se lahko povzpnete do mogočne trdnjave Hohensalzburg s čudovito panoramo na čarobno okrašeno mesto. Zvečer se bomo čudili še osvetljenemu mestu ter se odpravili nazaj proti domu.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.