Hotel Board Jahorina, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 360 EUR - 4x nočitev v sobi za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

Hotel Board Jahorina,...

Hotel Board Jahorina, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 360 EUR - 4x nočitev v sobi za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 360,00 €

360,00 €
Cena
360,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Board hotel je edennovejših hotelov na Jahorini, ki je zgrajen v gorskem stilu s panoramskimpogledom na gozdna območja. Nahaja se v središču turističnega kompleksa nanadmorski višini od 1550 metrov in približno 100 metrov do prve žičnice in skilifta.


Vse sobe so opremljene s sodobnim pohištvom, v rdečih in bežodtenkih. Vključujejo telefon, televizijo, mini bar ter kopalnico z brezplačnimtoaletnim priborom, s sušilcem za lase in copati. Nekatere sobe imajo tudibalkon. Na javnih površinah je na voljo brezplačen brezžični internet.


V hotelski restavraciji s kaminom strežejo lokalne in mednarodnejedi, v baru pa lahko uživate v bogati izbiri pijač. Wellness ponuja masaže,savne, parne kopeli in notranji bazen. Brezplačno in na zahtevo so na voloizposoja koles ter storitev likanja in pranja perila.Trgovina z živili je oddaljena 250 m, igrišča za tenis inkošarko pa so približno 50 m stran. Hotel ponuja tudi brezplačno parkirišče. 


Avtobusno postajališče se nahaja v mestu Pale, 12 km stran, najbližjaželezniška postaja pa je v 28 km oddaljenem Sarajevu. Do sarajevskega letališčaje 30 km. 

Lokacija

Olimpijska 16
71423
Bosna in Hercegovina

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Board Jahorina, Jahorina, Bosna in Hercegovina - 360 EUR - 4x nočitev v sobi za 2 osebi, 4x polpenzion za 2 osebi«