Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Farm Village Il Santo - Odličen spa dopust v čarobni Italiji, Monticiano, Italija - 140 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x 1-dnevni vstop v Petriolo Spa

Farm Village Il Santo - Odličen spa dopust v čarobni Italiji, Monticiano, Italija - 140 EUR - 2x nočitev v apartmaju za 2 osebi, 2x 1-dnevni vstop v Petriolo Spa

90%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


"Il Santo" se nahaja naočarljivem toskanskem podeželju med Sieno in Grossetom. To je starodavna srednjeveška vas, sredi ohranjenega naravnega rezervata Alto Mersa,blizu starih izvirov termalne vode Petriolo.

Obkroža ga 1200 hektarjev veliko zemljišče, nakateremu rastejo oljke, kostanj, hrastovi plutovci, bresti in grmičevje, prostopa se lahko premikajo krave Maremma, konji, jeleni in divji prašiči.Šarmantna kamnita struktura kmečkih hiš vas bopopeljala nazaj v stare čase. Apartmaji in sobe na posestvu so obnovljeni vskladu s tradicijo. Tu boste lahko sprostili svoje telo in dušo v tesnem stikuz naravo.Na voljo so tudi velike sobe za različnetečaje in predavanja, zunanji prostor za aktivnosti na prostem, panoramski bazen s pogledom na dolino, igrišče za odbojko, namizni tenisin biljard.Gostje lahko okusijo in uživajo v značilnihtoskanskih jedeh (tudi vegetarijanskih).

Moto tega čarobnega kraja je"Prepustite se čarom srednjega veka, zgodovine, narave in wellnessa".Gostje bodo ponovno odkrili užitek druženja z družino in prijatelji, ne da bi jihmotil zunanji svet.Na tem mestu lahko poslušate zvok tišine inopazujete čudovito zvezdno nebo, daleč stran od mestnih luči. Tu boste zagotovopovrnili svoje notranje ravnovesje in vaš dopust bo edinstven in nepozaben!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.