Hotel Mair - Zima v Dolomitih, Campo Tures, Italija - 299 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Hotel Mair - Zima v...

Hotel Mair - Zima v Dolomitih, Campo Tures, Italija - 299 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Rezerviraj za 59,00 €

418,00 €
Cena
28%
Popust
119,00 €
Prihranek
299,00 €

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Mair senahaja v turistični regiji Valla di Tures e Aurina na južnem Tirolskem.Obkrožen s travniki in alpskimi ledeniki je hotel idealno izhodišče zasproščujoče in aktivne počitnice.

Hotel ima 3 zvezdice in nudi 29 udobnih sob in apartmajev z balkoni, ponuja pa še savnos turško kopeljo, finsko savno in zeliščno savno. V wellness baru so brezplačnona voljo voda in zeliščni čaji.

Lastnik in kuhar Matthias Mairhofer vam ssvojimi južnotirolskimi specialitetami in klasičnimi italijanskimi jedmi ponujaprave kulinarične dobrote. Rezanci ’Schlutzkrapfen’, napolnjeni s špinačo insirom, aromatična slanina na zdravem rženem kruhu, sočna govedina, svežazelišča in jabolčni štrudelj so užitek za vsakega gurmana. Poleg jedilnegaprostora Hotel Mair ponuja tudi bar, bivalni prostor za goste s televizijo inzunanjo teraso z otroškim igriščem za najmlajše goste.

Poleg Speikbodenav Campo Turesu in Klausberga v Cadipietri, imajo gosti hotela Mair v Caminatijudostop do dveh modernih in družinam prijaznih smučišč v neposredni bližini.Speikboden (približno 5 km stran) ponuja cca. 40 kilometrov dobro pripravljenihprog in 700 m dolg zabaviščni park za deskanje na snegu. Klausberg (približno15 km stran) ponuja 30 kilometrov klancev, razburljiv Snowboard-Fun-Park inlepo zasnovan "Klausi-Land" za otroke. Kronplatz, smučišče številkaena na Južnem Tirolskem, je oddaljen le 17 kilometrov.Smučarski tekačilahko uživajo v obsežni mreži smučišč v bližnjih vaseh Riva di Tures, Selva deiMolini in Rio Bianco, pa tudi v 10 km dolgih progah v Caseri. Kadar je pozimiveliko snega, lahko gostje uživajo tudi z vožnjo s sanmi po klancu tik predhotelom.

Lokacija

Via Walburgis 38
39032
Italija

Partnerska ponudba - MEGABON.eu | Prikaži vse ponudbe

Morda vas zanima tudi...


Komentarji

Delite z ostalimi svoje mnenje in izkušnje o ponudbi »Hotel Mair - Zima v Dolomitih, Campo Tures, Italija - 299 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi«