Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Hotel Mair - Zima v Dolomitih, Campo Tures, Italija - 299 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

Hotel Mair - Zima v Dolomitih, Campo Tures, Italija - 299 EUR - 3x nočitev za 2 osebi, 3x polpenzion za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Hotel Mair senahaja v turistični regiji Valla di Tures e Aurina na južnem Tirolskem.Obkrožen s travniki in alpskimi ledeniki je hotel idealno izhodišče zasproščujoče in aktivne počitnice.

Hotel ima 3 zvezdice in nudi 29 udobnih sob in apartmajev z balkoni, ponuja pa še savnos turško kopeljo, finsko savno in zeliščno savno. V wellness baru so brezplačnona voljo voda in zeliščni čaji.

Lastnik in kuhar Matthias Mairhofer vam ssvojimi južnotirolskimi specialitetami in klasičnimi italijanskimi jedmi ponujaprave kulinarične dobrote. Rezanci ’Schlutzkrapfen’, napolnjeni s špinačo insirom, aromatična slanina na zdravem rženem kruhu, sočna govedina, svežazelišča in jabolčni štrudelj so užitek za vsakega gurmana. Poleg jedilnegaprostora Hotel Mair ponuja tudi bar, bivalni prostor za goste s televizijo inzunanjo teraso z otroškim igriščem za najmlajše goste.

Poleg Speikbodenav Campo Turesu in Klausberga v Cadipietri, imajo gosti hotela Mair v Caminatijudostop do dveh modernih in družinam prijaznih smučišč v neposredni bližini.Speikboden (približno 5 km stran) ponuja cca. 40 kilometrov dobro pripravljenihprog in 700 m dolg zabaviščni park za deskanje na snegu. Klausberg (približno15 km stran) ponuja 30 kilometrov klancev, razburljiv Snowboard-Fun-Park inlepo zasnovan "Klausi-Land" za otroke. Kronplatz, smučišče številkaena na Južnem Tirolskem, je oddaljen le 17 kilometrov.Smučarski tekačilahko uživajo v obsežni mreži smučišč v bližnjih vaseh Riva di Tures, Selva deiMolini in Rio Bianco, pa tudi v 10 km dolgih progah v Caseri. Kadar je pozimiveliko snega, lahko gostje uživajo tudi z vožnjo s sanmi po klancu tik predhotelom.


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.