Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Wellness Živa Bled: Kopanje, savnanje in kosilo v Wellnesu Živa, Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), le 28,70 €

Wellness Živa Bled: Kopanje, savnanje in kosilo v Wellnesu Živa, Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf), le 28,70 €

87%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe

Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Nahaja se v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu. V Wellnessu Živa nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel...


Wellness Živa se že več let zapored uvršča med najboljše wellness centre v Sloveniji. Nahaja se v Rikli Balance Hotel (ex Hotel Golf) na Bledu.
V Wellnessu Živa nadaljujejo bogato izročilo Riklijeve tradicije, ki je našel zdravilno moč v edinstvenih zdravilskih metodah. Možnosti za božansko sprostitev zaokrožujejo svet savn, center lepote telesa in duha ter termalni bazeni z ogrevano termalno vodo (30ºC). Bazeni, ki so opremljeni tudi z masažnimi stoli in ležišči, se nahajajo v dveh ravneh, povezanih s toboganom. Zunanji bazen je gostom na voljo vse leto, otrokom pa sta prilagojena še posebna bazena. Sproščanju sta namenjeni še dve masažni kadi z ogrevano termalno vodo (35ºC). Poleg razvajanja v savnah in bazenih vas bodo postregli z okusnim kosilom v restavraciji Živa.
Popestrite si svoj vsakdanjik čez teden in se odpravite na Bled! Kopanje s pogledom na čudovito jezero in okusno kosilo vam bo zagotovo odgnalo vsakodnevne skrbi!


Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.