Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Integralni Hotel Zagreb in Živalski vrt Zagreb, Zagreb, Hrvaška - 89 EUR - 2x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

Integralni Hotel Zagreb in Živalski vrt Zagreb, Zagreb, Hrvaška - 89 EUR - 2x nočitev v hotelski sobi za 2 osebi, 2x zajtrk za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Obiščite prelep zagrebški živalski vrt ter uživajte v odličninamestitvi in prijetni atmosferi na križišču pomembnih prometnih poti, nedalečod vseh mestnih zanimivosti, na idealnem mestu za raziskovanje hrvaškeprestolnice.  

Integralni hotel Zagreb se nahaja na križišču pomembnejšihmestnih prometnih poti, ter v neposredni bližini mnogih športnih centrov,koncertnih dvoran, nočnih klubov, mestnih parkov in sprehajališč. Hotel nudibrezplačno parkirišče, vožnja do središča mesta pa traja le okoli 15 minut zjavnim prevozom. Čez dan lahko uživate v različnih športnih aktivnostih, zvečerpa se Jarun pretvori v središče zagrebškega nočnega življenja.  

Zjutraj si gostje lahko postrežejo kavo in zajtrk v miniatmosferi v prostoru bistroja ali uživajo v svežem zraku na novo pokriteterase. Želijo vam omogočiti prijetno atmosfero in edinstveno izkušnjo bivanja.Prijetno osebje vam bo pomagalo in 24 ur dnevno skrbelo za vašo popolno izkušnjo.Nekatere sobe premorejo prostor za sedenje in sproščanje. V sklopu hotela je navoljo recepcija odprta 24 ur, bankomat in pa trgovine.  
 

Namestitev je mogoča v sobi z zakonsko posteljo ali padvoposteljni sobi. Sobe so opremljene z brezžičnim internetom, mizo, prostoromza sedenje, SAT TV-jem, tušem, toaleto, hotelsko kozmetiko in klimatsko napravo, obenem pa so povezane na sistem centralnega gretja.



Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.