Trenutno na vas čaka 17622 ponudb

Erlebnis Hotel Mölltal, Obervellach, Avstrija, Avstrija - 305 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in a la carte večerja) za 2 osebi

Erlebnis Hotel Mölltal, Obervellach, Avstrija, Avstrija - 305 EUR - 3x nočitev v dvoposteljni sobi za 2 osebi, 3x polpenzion (samopostrežni zajtrk in a la carte večerja) za 2 osebi

86%
Popust

Ponudba je že potekla

Cena že vsebuje DDV

Pripravljam dokument za tiskanje

Loading...

Opis ponudbe


Uživajte v čudovitih dneh v občini Obervellach.Spoznajte družino Linder in njihovo ekipo, ki bo poskrbela, da vaše bivanje vtem očarljivem domu bo čim bolj prijetno.

Hotel Mölltal se nahaja v čudoviti doliniMöll, le 4 km od Obervellacha in 16 km od ledenika Mölltal.

Hotel ponuja majhen spa s savno in parno sobo,restavracijo in brezplačen brezžični internet. Na voljo je tudi brezplačnoparkirišče. Hotel ima 75 sob in 200 postelj. Sobe so prostorne in opremljene stelevizijo z ravnim zaslonom, telefonom, sušilcem za lase. Do sob lahko pridetetudi z dvigalom!

Restavracija ponuja različne jedi,pripravljene samo s svežimi, lokalnimi sestavinami, na voljo je pa tudi širokaizbira avstrijskih kakovostnih vin. Polpenzion vključuje samopostrežni zajtrk med7:30 in 10:00 in večerjo med 18:00 in 19:30. Izbirate lahko med tremi meniji.Restavracija lahko sprejme 120 ljudi, zato so možna tudi različna praznovanja.

Obkroženo s čudovito gorsko in jezerskopokrajino, območje je pravi raj za pohodnike, motoriste, kolesarje, smučarje,pustolovce, jahače in ljubitelje narave.Izkušnja,ki jo ponuja Hotel Mölltal, je idealna za pare, družine in majhne skupine.Hotel ponuja tudi podzemno parkirišče (na voljo tudi za motoriste in kolesarje)in zimsko smučarsko sobo z brezplačno uporabo sušilca ​​za obutev.

Ta ponudba je žal že potekla

Morda boste vseeno našli kaj zase med našimi predlogi aktivnih ponudb.